La 15K nocturna torna a València per a recórrer els llocs més emblemàtics de la ciutat

Encara es poden adquirir els últims 1.000 dorsals per a participar

Guardar

 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum
15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum

Torna la 15K Nocturna València Banco Mediolanum. Aquesta cita esportiva on es reuniran milers de corredors se celebrarà el pròxim 1 d'octubre a les 22.00 hores. Una vegada més, les persones participants recorreran els llocs més emblemàtics de la capital del Túria, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, les Torres de Serrans, el carrer de la Pau o la plaça de l'Ajuntament.

La prova, que ostenta el reconeixement de la Road Race Label 2022 de World Athletics, compta amb un traçat dissenyat per a batre marques en el qual el corredor popular podrà superar els seus límits. Sens dubte, un dels esdeveniments esportius més esperats que acollirà la Ciutat del Running.

Si ja estàs pensant a participar, recorda que encara pots adquirir els últims 1.000 dorsals disponibles per a poder estar en la línia d'eixida de la novena edició de la 15K Nocturna València Banco Mediolanum. Per això, tan sols hauràs d'accedir a través de la pàgina web oficial: https://15knocturnavalencia.com/

Aquesta carrera forma part del projecte València Ciutat del Running, com a repte complementari per a carreres de major distància com la Mitja Marató, que se celebrarà el pròxim 23 d'octubre; i la Marató València Trinidad Alfonso, la cita de la qual serà el 4 de desembre. Aquestes carreres, entre altres, compten amb el suport de la Fundació Trinidad Alfonso com a entitat col·laboradora.

Finalment, des de l'organització recorden que aquesta prova, a més d'estar reconeguda amb la Road Race Label 2022, té un recorregut homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

Recorregut 15K Nocturna València 2022

Recorrido 15K Nocturna València 2022
Recorregut 15K Nocturna València 2022

 

Arxivat a:

Destacats