1500 estudiants Erasmus es donen cita a València aquest cap de setmana per a celebrar el primer esdeveniment nacional d'ESN

És la segona ocasió en la qual València es converteix en seu d'aquest esdeveniment que enguany té temàtica fallera amb el lema 'Foc i flama'

Guardar

Diversos joves d'Erasmus participen en un esdeveniment nacional d'ESN
Diversos joves d'Erasmus participen en un esdeveniment nacional d'ESN

València es convertirà aquest pròxim cap de setmana en la seu del primer esdeveniment nacional del curs 2022-2023 d'Erasmus Student Network (ESN) Espanya. Es tracta d'una de les plataformes dedicades al món Erasmus més rellevants de tota Europa que organitza cada any tres esdeveniments massius on es reuneixen els estudiants que es troben fent un erasmus en el nostre país.

Així, aquest cap de setmana se celebrarà en la capital del Túria el primer esdeveniment d'aquest curs acadèmic al que es preveuen que assistisquen un total de 1500 estudiants Erasmus vinguts de diferents punts de la georgrafía nacional. L'elecció de València per a acollir aquest esdeveniment multitudinari no ha sigut casualitat, ja que és una de les ciutats espanyoles que més estudiants internacional rep: uns 5000 cada any.

La temàtica escollida per a aquesta trobada Erasmus han sigut les Falles. I, és per aquest motiu, que el lema triat ha sigut 'Foc i flama' amb l'objectiu d'acostar la festa més important de València a estudiants vinguts de tots els punts d'Europa i altres continents també.

Desfilades, xarangues i una paella en Vivers

Per a celebrar la trobada Erasmus, els voluntaris de l'organització ESN han planificat un cap de setmana plagat d'activitats lúdiques, festives i també culturals.

El divendres dia 21 d'octubre, al matí s'ha organitzat, amb motiu del 35 aniversari de l'Erasmus +, una taula redona en la qual es debatrà sobre les oportunitats que cada any ofrtece aquest programa als estudiants participants.

Mentre que per la vesprada es farà una marxa pels Jardins del Turia en la qual aquells estudiants internacionals que acudisquen a l'esdeveniment desfilaran amb les banderes dels seus països acompanyats per un grup de xarangues.

Per la seua banda, el dissabte 22 d'octubre serà el torn de la faceta més cultural d'aquest gran esdeveniment, ja que s'han organitzat recorreguts turístics per València. I, el diumenge una paella gegant en els Jardins de Vivers serà l'acte de clausura del primer esdeveniment nacional d'enguany d'ESN.

Arxivat a:

Destacats