133 persones majors de 30 anys s'incorporen a treballar a l'Ajuntament de València amb el pla ‘ECOVID 2020’

Treballaran en dependències municipals amb contractes laborals de sis mesos de duració

Guardar

1128 Incorporació ECOVID20 (1)(1)
1128 Incorporació ECOVID20 (1)(1)

Les 133 persones beneficiàries del pla d'ocupació ‘ECOVID 2020’ s'han incorporat a treballar a l'Ajuntament de València, en el qual desenvoluparan les seues funcions durant sis mesos. Este programa, dirigit a majors de 30 anys, té com a objectiu promoure la inserció laboral de persones preferentment desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la covid 19.

La regidora de l'àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha remarcat la importància de "desenvolupar accions per a combatre la desocupació i més en una situació com l'actual, en la qual moltes persones han perdut el seu treball com a conseqüència de la crisi derivada de la covid-19".

El programa ECOVID 2020 es realitza en col·laboració amb Labora i ha permés la contractació durant 6 mesos de 133 persones de perfils i ocupacions molt variats.

És per això, que Pilar Bernabé ha defensat que "la col·laboració entre administracions és fonamental per a recuperar l'ocupació que s'ha anat destruint des de març". "Els ciutadans i ciutadanes han de sentir a les Administracions Publiques més a prop que mai, hem d'estar del seu costat", ha afegit.

En este sentit, la regidora ha assenyalat que "des de València Activa hem anat readaptant els nostres programes i servicis a les necessitats dels nostres usuaris i usuàries amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat en aquests mesos tan complicats, per això hem reforçat la formació online i hem llançat programes com VATalks, amb els quals els endinsem en matèries d'interés i gran utilitat".

Finalment, Bernabé ha insistit que "des de l'ajuntament, i més concretament des de València Activa, en este nou any continuarem treballant per a oferir oportunitats a aquelles persones que busquen ocupació, amb especial atenció d'aquells col·lectius que més dificultats tenen a l'hora d'inserir-se en el mercat laboral. A més, ajudarem les nostres pimes i autònoms/as a ser més competitius i així puguen crear més ocupació i de major qualitat".

Arxivat a:

Destacats