1.657 persones han sigut ateses en el nou servici sanitari del Parc Gulliver

Estas asistencias se han realizado en el periodo que va desde el 16 de septiembre de 2017 hasta el 31 de marzo del 2018

Guardar

parque-gulliver
parque-gulliver

La regidora de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha explicat que des que el govern municipal va assumir la gestió directa de l'atenció sanitària al Parc del Gulliver, en compte d'una empresa privada, s'han realitzat 1.657 assistències a visitants del parc.

Concretament, aquestes assistències s'han realitzat en el període que va des del 16 de setembre de 2017 fins al 31 de març del 2018, en l'horari d'obertura del parc, on sempre hi ha present una persona professional d'infermeria que presta aquest servici sanitari.

El nou servici, gestionat de forma directa per part de la Regidoria de Parcs i Jardins, atén a tota persona que sol·licita la seua assistència en les instal·lacions del Gulliver.

La regidora Soriano ha destacat "la importància d'oferir a la ciutadania un servici complet i una experiència global en el Parc del Gulliver, un parc al qual estem tornant a donar la importància que mereix. Així, la millora del servici en benefici de tota la ciutadania en temes de salut i seguretat ha estat un tema clau per a nosaltres".

Arxivat a:

Destacats