Xarrada sobre la ciberseguretat infantil en Las Naves

Guardar

ciberseguridad-infantil
ciberseguridad-infantil

"Seguretat, protecció i privadesa de xiquetes i xiquets en internet i les xarxes socials" és el tema de la xarrada gratuïta que Las Naves ha programat per a aquest dissabte 25 de novembre, de 17.30 a 19.00 hores. Paral·lelament, de 17.00 a 19.30 hores tindrà lloc un taller (també gratuït) de videoart per a xiquetes i xiquets d'edats compreses entre els 7 i els 12 anys.

La xarrada està dirigida a mares i pares i en ella participaran professionals de diferents àrees: Elisabeth Cano, del Cos Nacional de la Policia; Josep Albors, expert en ciberseguretat; i Juan Vicente Blázquez, psicòleg. Aquestes persones donaran les claus perquè xiquetes i xiquets puguen aprofitar els avantatges que ofereix internet però limitant els perills que poden córrer a la xarxa. Es posarà l'accent principalment en el paper de la prevenció i, en concret, Juan Vicente Blázquez explicarà com les famílies poden prevenir el ciberbullying des del punt de vista psicològic.

La del dissabte forma part de la sèrie de xarrades digitals que el Centre d'Innovació Las Naves ha programat en el marc de Digitalitza't. Xarrades que pretenen ser espais de debat i reflexió sobre com afecta l'ús de les noves tecnologies a les nostres vides i que es duran a terme de forma puntual al llarg del curs escolar.

El programa Digitalitza't té com a objectiu principal lluitar contra la bretxa digital, promovent l'accés de totes les persones a les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

Destacats