València ciutat intel·ligent es presenta a Santander

Inn

Guardar

València ciutat intel·ligent
València ciutat intel·ligent

La Jornada Tècnica sobre Tecnologies i Servicis per a les Smart Cities, celebrada la setmana passada a Santander, va comptar amb la presència d’InnDEA València. El fòrum s’ha acostat a les iniciatives més innovadores i intel·ligents posades en marxa pels ajuntaments de ciutats de grandària xicoteta i mitjana del nord d’Espanya.

InnDEA València va estar present en la taula de debat “Big Data, el repte de la gestió en les smart cities” juntament amb representants de l’Ajuntament de Santander. Els assistents van poder conéixer el funcionament i les característiques de la Plataforma València Ciutat Intel·ligent (VLCi) posada en marxa pel consistori valencià i referent entre les smart cities. De fet, gràcies a esta plataforma, València va obtindre la màxima certificació ISO 37120 sobre desenvolupament sostenible a les ciutats, la qual avalua amb més de 100 indicadors homogenis l’eficiència dels servicis públics i qualitat de vida dels ciutadans.

El regidor d’Innovació, Jordi Peris, ha destacat que l’assistència a este esdeveniment per part d’InnDEA “ens permet posar en valor les actuacions que duem a terme des de València per ser una ciutat intel·ligent i estar al servici de la ciutadania. A més, ha afegit que gràcies al congrés “també podem conéixer de prop les necessitats actuals que hi ha en altres urbs espanyoles i les solucions, servicis i tecnologies que han implementat, per exemple, a Saragossa, Valladolid, Sant Sebastià, Santa Coloma de Gramenet, Gijón o Bilbao”.

Arxivat a:

Destacats