València al Sónar de Barcelona

InnDEA València asiste al Sónar+D de Barcelona para conocer las últimas tendencias en cultura digital

Guardar

De manera paral·lela a la 23 edició del Festival Sónar, el Congrés Internacional Sónar+D reunix des de hui fins al dissabte a Barcelona prop de 4.000 professionals i 2.000 empreses capdavanteres de 60 nacionalitats per a intercanviar coneixements entorn dels últims avanços en tecnologia, cultura digital i creativitat. Una delegació de la xarxa de emprenedoria innovadora de València, VIT Emprén, pertanyent a InnDEA València, estarà present en el congrés per a captar noves tendències i participar en diversos tallers.

La delegació de la Fundació InnDEA València assistirà a xarrades organitzades per empreses capdavanteres i participarà en tallers sobre temes com la reducció de la bretxa digital de gènere o l'apoderament de les dones en l'àmbit tecnològic.

Així mateix, els representants d’InnDEA València estaran presents en les sessions de contactes amb experts i inversors organitzades pel festival per a connectar talent, inversió i afavorir la creació de sinergies.

Durant els tres dies, VIT Emprén també estarà donant suport a la startup de la seua #ComunidadVITe, Xceed, que ha sigut una de les 30 startups triades pel festival per a exhibir les seues aplicacions i solucions innovadores en l'esdeveniment internacional.

Destacats