Traca per a falles: l’èxit de casar tradició i innovació

Guardar

exit-traca-falles-2017
exit-traca-falles-2017

A penes a uns dies de la Crida, antesala de les Falles 2017, més de 550 associacions falleres, entre comissions, juntes locals i agrupacions, ja utilitzen Traca com a eix de la seua comunicació interna.

L’app, llançada fa un any, va adquirir una notorietat immediata. A la Plantà 2016 ja oferia servici a 200 comissions, la meitat d’elles de València capital, d’un total de 800.

Com revolucionar la comunicació fallera

La fórmula de l’èxit es basa en que la ferramenta cobrix unes necessitats comunicatives que el sector faller arrossegava des de feia anys i per a les que no havia trobat solució en cap altre canal. Informació privada, unidireccional, ràpida i de fàcil maneig tant per a l’emissor com per als receptors, són les fortaleses de Traca que resolen estos problemes de comunicació.

Traca va arribar com la primera app exclusivament dedicada a les comissions falleres i hui és ja un referent establit: més de 25 000 fallers de tota la Comunitat la tenen instal·lada al seu Android o iPhone i utilitzen de manera recurrent com a guia d’informació.

Falles, per a sempre i per a tots

A banda de la seua utilitat i senzillesa, les bases que fan l’app triomfar entre els fallers són:

  • Falles, no només en Falles. La plataforma trenca l’estacionalitat i permaneix activa tot l’any, no només en març, reflectint la realitat de les comisisons: les Falles en cada casal es viuen les 365 dies de l’any.
  • Falles, no només en València. La festa no acaba de creus cap a fora, ni tan sols en la província. Traca inclou comissions de fins a 90 localitats diferents, tant de València, com de Castelló i Alacant.
  • Falles, no només per a fallers. A més dels canals privats de cada comissió, les últimes actualitzacions de l’app afegixen opcions de contingut públic visible per a fallers d’altres comissions o fins i tot per a usuaris que no pertanyen a cap.
Destacats