Roberto Jaramillo obri una jornada sobre transparència i desenvolupament d'ètica institucional

‘La transparència a debat’ és fruit d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Transparència i la Diputació de València

Guardar

2- Jaramillo en rueda de prensa GOvern Obert foto_Abulaila (6)_0_1
2- Jaramillo en rueda de prensa GOvern Obert foto_Abulaila (6)_0_1

El diputat de Transparència i Bon Govern, Roberto Jaramillo, ha obert la jornada ‘La transparència a debat’, un espai de debat fruit de la col·laboració entre la Diputació de València i la Conselleria de Transparència on s'ha pogut “treballar per l'impuls i desenvolupament de l'ètica institucional i les condicions de bon govern”.

Aquesta iniciativa, emmarcada en l'Estratègia GO! #DiputacióValència que es va aprovar l'abril passat, és un dels esforços de la Diputació per a enfortir una “cultura pública de transparència, obertura, innovació social i participació ciutadana”, ha assenyalat Jaramillo.

Càrrecs electes de diverses administracions, tècnics i experts del món universitari han intervingut per a avaluar l'estat de la transparència en els ajuntaments, les diputacions i la seua capacitat com a eina impulsora del canvi i la innovació en l'àmbit local.

La jornada, que s'ha celebrat en ADEIT, ha tancat amb una taula redona sobre mitjans socials i de comunicació, associacions, i ha tingut com a protagonistes a “hackers cívics”, els qui contribueixen a la difusió i divulgació del Govern Obert des del desenvolupament d'aplicacions de tecnologia social o la divulgació en blogs i xarxes socials.

Durant els mesos de novembre i desembre, la Delegació de Transparència i Govern Obert celebrarà noves jornades i Seminaris GO! dirigits a diversos públics i amb la transparència com a eix vehicular.

Arxivat a:

Destacats