Nintendo Switch arriba a Espanya el 3 de març

Guardar

0-6
0-6

Després de molt temps esperant, Nintendo presenta la seua nova consola. Es tracta de Nintendo Switch que planteja 3 modalitats per a jugar. Després del fracàs de Wii U, Nintendo se la juga en aquesta consola de sobretaula que també vol abastar el públic portàtil.

Com vos hem comentat, són 3 les modalitats de joc:

-La primera és la clàssica, la convencional, la modalitat televisió.

-La segona es tracta de jugar amb la pantalla pròpia que porta la consola. És la modalitat sobretaula.

-Finalment, podeu emportar-vos la consola a qualsevol part en la modalitat portàtil.

Així mateix en aquesta modalitat portàtil, poden arribar a connectar-se fins a 8 Switch al mateix temps. L'autonomia en aquesta opció pot superar les 6 hores.

Quant als principals jocs, fa dos dies us vàrem presentar un dels més esperats, The Legend Of Zelda amb un món obert. En el cas de Mario, un dels seus clàssics, arribaria per a finals d'any.

Les principals tendes ja han obert les reserves a Espanya encara que la Nintendo Switch arribarà el pròxim 3 de març. El preu al qual eixirà als EUA és de 299 $, Al canvi, serien 280 euros. Però com ja és habitual amb altres gadgets, sembla que el preu a Espanya superarà els 300 euros.

Amazon i Game ja han habilitat precisament l'opció de reserves amb un preu final de 329,95 euros. Ara solament queda esperar i veure si Nintendo recupera el terreny perdut o torna a suposar una nova patacada.

Destacats