Les dades públiques com a eina de periodisme centraran la pròxima Jornada GO!

La iniciativa, impulsada per la Delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació que dirigeix el diputat Roberto Jaramillo, està oberta al públic i comptarà amb ponències de catedràtics i periodistes

Guardar

IMG Jornada Periodisme
IMG Jornada Periodisme

El MuVIM acull el pròxim 29 de novembre la Jornada GO! “Transparència i periodisme de dades”, una nova acció formativa organitzada per la Delegació de Transparència i Govern Obert, que encapçala el diputat Roberto Jaramillo i que comptarà amb les intervencions de catedràtics en Dret Constitucional i Periodisme, experts en la matèria i periodistes valencians.

L'acció formativa serà una oportunitat per a “debatre des de la pràctica quotidiana sobre el paper de la transparència com a motor per a la formació d'una opinió pública lliure”, ha explicat Jaramillo.

La jornada aprofundirà en l'ús de les dades públiques com a eina periodística a través de les ponències de la periodista de La Sexta Verónica Ramírez, qui va treballar en la recerca dels papers de Panamà, i de Javier Pérez i Fernando Blat, responsables de Tipi Ciudadano i Populate Tools, respectivament.

Aquesta iniciativa, organitzada pel Servei de Transparència a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, està dirigida no solament a empleats i càrrecs electes de l'administració local que despleguen la seua activitat en Transparència i Govern Obert, sinó també a investigadors i estudiants universitaris, periodistes, sector infomediari i, en general, a la ciutadania interessada en matèria periodisme i transparència.

Arxivat a:

Destacats