Las Naves, nou centre d'innovació de València

Guardar

1104 InnDEA LAS NAVES
1104 InnDEA LAS NAVES

L'entitat, que surt de la fusió de les antigues institucions InnDEA València i València Crea, serà qui ara gestione les polítiques d'innovació de l'Ajuntament de València, treballant en cinc sectors claus: mobilitat, energia, salut, agroalimentació i cultura. La nova marca aglutina el continent i el contingut, el propi edifici de Las Naves, ubicat al carrer Joan Verdeguer, el qual es convertirà en un espai per a posar en valor i en acció. Segons explica el regidor d'Innovació de l'Ajuntament de València, Jordi Peris, «Las Naves serà gestor del coneixement i catalitzador de l'acció per a convertir València en una ciutat avançada, que posa a les persones, per damunt de tot, en primer lloc. No podem entendre la innovació de qualsevol manera, si esta no passa per la participació ciutadana, la inclusió, la transparència, i buscant que els nostres projectes siguen capaços de generar ocupació estable i digna, especialment amb noves formes d'economia social solidària i emprenedoria digital».

Des de Las Naves es treballarà la innovació a través de diferents ferramentes: projectes pilot i xarxes d'innovació. Estes últimes, abans anomenades VIT, ara passaran a denominar-se CONNECTA i respondran als cinc sectors en els què es treballarà: mobilitat, energia, salut, agroalimentació i cultura. A més, se li sumaran dos línies més d'acció: el nou espai emprenedor COL·LAB i l'espai escènic que romandrà amb el nom ESPAI MUTANT.

LA MARCA: LAS NAVES

El director general de Las Naves, Rafael Monterde, ha fet referència a la nova marca: “davant el desafiament d'aconseguir una marca única de totes les entitats ja fusionades, hem optat per mantenir la de Las Naves perquè entenem que esta reuneix tant el continent com el contingut d'allò que som. Las Naves és lloc i acció, cos i ànima”, explica.

Monterde recorda que un dels sectors amb els què es treballa intensament en Las Naves és la cultura. “Les indústries culturals i creatives són fonamentals a la nostra ciutat, per això les recolzem i treballem amb elles, i per això hem comptat amb professionals de prestigi valencians per a la creació de la nova imatge, amb la finalitat també de posar en valor el sector del disseny”.

Las Naves fa del seu propi nom el seu logotip, i s'ha emprat una tipografia pròpia, senzilla, però que s'inspira en el caràcter robust i fort de l'antic edifici industrial en el què es troba, al carrer Joan Verdeguer 16, junt al Port de València.

El nou model i la imatge corporativa de Las Naves ha estat presentat al Patronat de la fundació este matí. En esta presentació s'ha aprovat també una modificació de les normes de contractació per a facilitar la gestió de les contractacions artístiques de l'ESPAI MUTANT.El recolzament ha estat unànime per part de tots els membres presents del Patronat.

Arxivat a:

Destacats