Las Naves i la UPV impulsen PaellaCON

Guardar

las naves
las naves

Las Naves coorganitza per segon any consecutiu, junt amb la Universitat Politècnica de València i PaellaCON, les jornades gratuïtes sobre seguretat informàtica. Un punt de trobada per a professionals, estudiants i persones aficionades en general que reuneix a importants especialistes en ciberseguritat de tota Espanya. PaellaCON se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre en la Universitat Politècnica de València en les instal·lacions d'ETSINF, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica (edificis 1I i 1G).

Un dels objectius principals enguany és la família, donada la importància d'educar des del més prompte possible a adolescents i menors en l'ús d'internet. Per aquest motiu el primer dia es desenvoluparà un esdeveniment de Seguretat Digital dirigit especialment a famílies que consistirà en quatre xarrades relacionades amb l'ús segur i responsable d'Internet. També s'abordaran temes com seguretat i videojocs, el bon comportament a la xarxa, els perills de la sobreexposició en xarxes socials i les conseqüències legals que poden tenir mares i pares si les seues filles i fills actuen com a ciberdeliencuents.

També hi haurà un taller de criptografia per a menors sota el nom "Detectius criptològics", especialment recomanat per a xiquetes i xiquets d'entre 9 i 15 anys. El divendres a la nit tindrà lloc Hack&Beers, un esdeveniment lúdic en el qual també hi haurà temps per xarrar sobre sistemes ciberfísics i internet de les coses (IoT).

Les activitats del dia 30 se centraran en una sèrie de ponències magistrals que aniran a càrrec de professionals de reconegut prestigi en el panorama nacional de la ciberseguritat. Entre ells destaquen responsables de departaments de seguretat informàtica, membres de FCSE, auditors de seguretat, pentesters, així com professionals de la informàtica i la recerca en cibercrimen.

Durant les ponències, aquests professionals abordaran temes com Smart Cities, IoT, DeepWeb, seguretat web, enginyeria social i amenaces en la banca.

Les inscripcions són gratuïtes i poden realitzar-se en https://www.eventbrite.es/o/paellacon-14939726125

Destacats