Las Naves convida a 10 startups valencianes a assistir al 4YFN del Mobile World Congress

Guardar

las-naves
las-naves

Una desena de startups, membres de l'ecosistema emprenedor valencià, han estat escollides a través d'una convocatòria pública per a poder participar en una visita a l'esdeveniment 4YFN (4 Years From Now) i a la mateixa fira internacional Mobile World Congress que se celebra a Barcelona des del 27 de febrer fins a l'1 de març. Las Naves també ha triat de la mateixa manera -en un procés obert- a sis entitats emprenedores i innovadores valencianes que comptaran amb un estand a l'espai 4YFN de la fira, junt amb la xarxa VIT Emprende i l'espai col·laboratiu COL·LAB de Las Naves.

La selecció de les 10 startups s'ha realitzat d'acord una sèrie de requisits que estes havien de complir, entre ells, formar part de la Xarxa VIT Emprende, ser una startup que ja estiga comercialitzant els seus productes o serveis i cerque interessos comercials en mercats nacionals i internacionals o ser una startup l'activitat de la qual estiga relacionada amb el sector de les noves tecnologies i que estiga situada a València i/o la seua àrea metropolitana. S'han prioritzat, a més, les startups que fomenten l'economia social i/o mediambiental.

Les seleccionades són Comprea, Fotawa, Amarre, Relendo, Beroomers, itbook, Carcrash, Casfid, Mr Jeff i Voicemod. D'altra banda, a l'estand valencià estaran la Fundació Finnova, Business Boosters, Demium Startups, Big Ban Angels, la Fundació Socialnest i Plug and Play Spain. Totes elles visibilitzaran el teixit emprenedor de València.

El 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress és un dels esdeveniments més importants a escala internacional del sector de les startups. Este esdeveniment, que compleix enguany la seua quarta edició, comptarà amb la representació de més de 200 països i està consolidat com un espai de referència per a emprenedors i emprenedores, així com per a empreses emergents digitals i tecnològiques.

En eixe escenari, "la nostra voluntat és oferir un espai perquè es visibilitze el teixit emprenedor que València ofereix, en particular a les startups, i generar també així un reclam perquè empreses de tot el món s'instal·len i desenvolupen la seua feina a la ciutat", explica el director de Las Naves, Rafael Monterde.

Arxivat a:

Destacats