La Càtedra Ciutat de València UPV recolza la II edició de la competició europea d'enginyeria VIEW

Enguany participaran una cinquantena d’estudiants que treballaran per equips sobre solucions innovadores d’enginyeria

Guardar

VIEW
VIEW

 La Universitat Politècnica de València acull des de este dilluns i fins al pròxim divendres 25 la segona edició de la Valencian Innovative Engineering Week (VIEW), que inclourà la competició universitària d'enginyeria EBEC (European BEST Engineering Competition), organitzada per BEST València (Board of European Students of Technology) i en la qual col·labora InnDEA València i la Càtedra Ciutat de València UPV.

La VIEW és un projecte nascut l’any passat i en el qual s’embarca BEST València. BEST és una associació internacional formada per més de 3.000 estudiants universitaris de carreres tecnològiques en 96 universitats de 33 països de tot Europa. A Espanya són sis les universitats en les quals està consolidada, entre altres, la Universitat Politècnica de València. Es tracta d'un punt de trobada per als i les estudiants amb la pròpia universitat, altres agrupacions i organitzacions sense ànim de lucre amb un important component tecnològic.

L’associació d’estudiants BEST València organitza en la UPV la fase local d’esta competició des de fa sis anys, els últims dos en el marc de la setmana VIEW. Després de l’èxit de l’any passat, la segona edició de VIEW recollirà diferents activitats durant tota esta setmana, des de tallers, xarrades, networking fins a, un any més, la fase local de la competició universitària d'enginyeria EBEC, la més important en l'actualitat a Europa. Totes estes activitats són gratuïtes i de lliure inscripció per a tots els estudiants de la UPV.

VIEW

La competició consta de tres fases: local, nacional/regional i final. Els estudiants usen els seus coneixements i habilitats personals per a resoldre, en grups, un problema presentat. En esta fase local participaran 48 estudiants de la Universitat Politècnica de València de diferents perfils i escoles, per a vore qui s’alça amb el millor projecte en les diferents modalitats de la competició, al llarg de tot un dia.

Els i les guanyadores d’esta fase competiran a Valladolid amb equips procedents d’altres fases locals de EBEC d’Espanya en la fase nacional. L’objectiu serà aconseguir el seu bitllet a la Final de EBEC que se celebrarà en Brno, República Txeca.

Arxivat a:

Destacats