L'IVACE coorganitzarà el 'Digital Health Venture Forum', on 40 'startups' de salut digital presentaran els seus projectes davant inversors europeus

Guardar

0711 InnDEA Digital Health Venture Forum
0711 InnDEA Digital Health Venture Forum

Representants de l'IVACE han participat este dilluns en la reunió preparatòria del Digital Health Venture Forum, un esdeveniment que permetrà a 40 startups del sector de Salut Digital presentar els seus projectes davant 40 inversors de venture capital.

L'esdeveniment, que se celebrarà els dies 24 i 25 d'octubre, està impulsat per l'organització 'Tech Tour International', els qui han seleccionat València com a seu del mateix. L'organització és a càrrec de la Generalitat Valenciana, a través de l'IVACE, el Banc de Patents i la Fundació FISABIO i l'Ajuntament de València, a través de INNDEA.

L'objectiu principal del Digital Health Venture Forum és donar l'oportunitat a 40 startups basades en Salut Digital i seleccionades prèviament, de presentar els seus projectes davant un jurat internacional compost per més de 40 inversors de venture capital, corporatius, business angels i agents rellevants de l'ecosistema emprenedor.

L'esdeveniment té caràcter internacional i podran optar startups europees. De totes les sol·licituds rebudes, 40 seran els projectes seleccionats. D'aquestes, 15 seran de la Comunitat Valenciana, 10 de la resta d'Espanya i 15 de la resta d'Europa.

El propòsit és el foment de la inversió i la innovació en els sectors de salut i soci-sanitari, facilitant la col·laboració, la comunicació i l'intercanvi d'experiències entre els stakeholders i per descomptat obrint vies per a la inversió a través d'acords de col·laboració, llicències, fusions i adquisicions en Salut Digital.

Durant el mes de juliol es llançarà la convocatòria perquè les startups interessades del sector de Salut Digital publiquen els seus projectes en la plataforma de Tech Tour International habilitada per a açò. Podran fer-ho fins al 15 de setembre.

Tech Tour

Tech Tour International, SARL, és una organització sense finalitats de lucre independent, i compromesa amb el desenvolupament d'startups tecnològiques a Europa. Compta amb seus a Suïssa i Brussel·les.

TECHTOUR és també un esdeveniment molt consolidat que explica ja amb més de 50 edicions celebrades en ciutats europees des que va ser fundat per l'inversor Sven Lingjaerde en 1998.

La missió de TECHTOUR és la d'actuar com a plataforma i punt de trobada per a inversors i startups innovadores de base tecnològica a través d'esdeveniments en regions europees amb ecosistema emprenedor. En els esdeveniments es donen cita també els actors locals de l'ecosistema (startups, acceleradores, parcs científics, indústries tecnològiques consolidades, incubadores) així com delegacions d'inversors nacionals i globals.

A Espanya s'han celebrat fins avui 4 edicions en els anys 2000, 2007 i 2011 i 2014. El primer es va celebrar a Madrid i Barcelona, el segon a Madrid i València, el tercer a Bilbao i Roma.

El Techtour de 2014 es va celebrar a València i va comptar amb el suport principal d'IVACE i InnDea al costat dels quals es van sumar alguns promotors privats.

Arxivat a:

Destacats