L’Ajuntament llança la campanya de transparència i accés a la informació “Som clars”

L’objectiu és promocionar el Portal de Transparència, on es publiquen les dades relacionades amb la gestió municipal

Guardar

Govern Obert
Govern Obert

En el marc de la campanya de difusió “Som clars”, la Regidoria de Transparència fa una tasca de divulgació del Portal de Transparència perquè la ciutadania sàpia que hi ha un lloc on pot trobar, de manera àgil, tota la informació que té a vore amb la gestió municipal.

En el portal <http://gobiernoabierto.valencia.es/va/>, la ciutadania pot accedir a totes les dades referents a la ciutat i a la gestió dels recursos públics que es fa des del consistori.

La campanya informativa “Som clars” (@SomClarsVLC) pretén divulgar entre les veïnes i els veïns les noves eines d’accés a les dades. “En els últims mesos hem treballat per a facilitar a tot el món la informació completa, objectiva i directa usant el nou Portal de Transparència, des del qual es pot accedir a totes les àrees municipals i fer tot tipus de consultes i gestions de caràcter municipal”, ha explicat el regidor de Transparència, Roberto Jaramillo.

La campanya “Som clars”, que es difondrà per diversos canals de comunicació, és un pas més “a l’hora de facilitar el dret a saber, i també en la rendició de comptes davant de la ciutadania, i fer popular una eina d’informació per mitjà de la qual es poden tramitar totes les consultes de caràcter municipal”.

Arxivat a:

Destacats