Invat·tur modernitza la seua gestió amb la implantació de Iristrace, una nova eina de planificació

Iristrace és un programari en el núvol accessible des de qualsevol navegador d'escriptori i que a més té aplicació per a mòbil i per a tableta

Guardar

L'Institut Valencià de Tecnologies Turística (Invat·tur) ha implantat Iristrace, una eina tecnològica de planificació i de gestió econòmica i esdeveniments adherida a Invat·tur Emprèn, que modernitza el treball i és aplicable tant a destinacions com a empreses turístiques. Iristrace és un programa en el núvol (SasS) accessible des de qualsevol navegador d'escriptori, que a més té aplicació per a mòbil i per a tableta per als sistemes operatius més utilitzats: Android, iOS i Windows phone.

Iristrace és un projecte adherit a Invat·tur Emprèn i que s'ha testat en el mateix institut. A més ha començat a aplicar-se també en alguns establiments hotelers de la Comunitat Valenciana, i d'ací a poc temps està prevista la seua implantació en la xarxa d'informació turística de la Comunitat Valenciana, Tourist Info. L'eina ofereix solucions a auditors, directors de qualitat i controladors del sector turístic.

La directora general de Turisme, Raquel Huete, considera que per a Invattur, Iristrace és fonamental en el marc del suport a l'R+D+i, a l'emprenedoria i d'acord amb els objectius de Invat·tur. Huete ha assenyalat també que es preveu que a mitjà termini s'integre en el projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents CV, ja que Iristrace es presenta com una gran oportunitat per a agilitar i millorar la gestió, fomentar la qualitat turística gràcies a les noves tecnologies i garantir els nivells de compliment per a mantenir diferents distintius com a ISO 9001, ISO 14000, EFQM, Q Qualitat Turística i APPCC.

Iristrace optimitza la recollida de dades en establiments hotelers i gràcies a la seua aplicació per a mòbil, agilita la forma en la qual es recopilen les dades provinents de formularis, inspeccions, controls o auditories, obtenint la informació en temps real en la central. De fet, gràcies a l'optimització de la recollida de dades, es pot obtenir amb una primera ullada les estadístiques de l'establiment i, amb un sol clic, veure l'informe.

Destacats