InnDEA València va participar en el I Congrés Internacional: Innovació Social per al Canvi, Ocupació i Inclusió

Organitzat per la Regidoria d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de València i la Fundació Emplea

Guardar

1128 Palacio de la Exposición2
1128 Palacio de la Exposición2

La ciutat de València va acollir una trobada d’experts en innovació social en la inserció laboral i l’ocupació inclusiva que permetrà al públic assistent treballar en diversos tallers sobre polítiques inclusives i altres temàtiques com ara la creativitat i l’economia circular, etc., així com en taules de bones pràctiques en què participaran representants d’empreses, associacions de discapacitats, entitats solidàries i universitats, entre altres. En este marc, esta vesprada va tenir lloc el IV Fòrum Capazia: Emprenedoria i Autoocupació per a Persones amb Discapacitat, en què InnDEA València va col·laborar. 

En este fòrum es van tractar qüestions com la compatibilització de les pensions de la Seguretat Social i autoocupació per a persones amb diversitat funcional, i va tenir lloc una taula redona en què participaran emprenedors i emprenedores amb diversitat funcional i representants de les administracions públiques, amb l’objectiu de debatre sobre la promoció de l’emprenedoria entre persones amb diversitat funcional des del sector públic. Entre les persones participants va estar M. José Ortolá, subdirectora general d’Economia Social i Emprenedoria, i Isabel Lozano, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València.

El suport i la participació d’InnDEA València en este congrés, organitzat per la Regidoria d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de València i la Fundació Emplea, seguix la línia d’actuació oberta per l’entitat en esta nova etapa, en què s’impulsa la innovació social i el seu caràcter inclusiu com a eina fonamental per a aconseguir un nou model de ciutat més just i igualitari.

Destacats