InnDEA València signa un acord de col·laboració amb l’Associació d’Estudiants de Videojocs

Guardar

Associació d’Estudiants de Videojocs
Associació d’Estudiants de Videojocs

InnDEA València facilitarà un espai a l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) a Las Naves i subvencionarà l’organització per a desenvolupar diverses actuacions, amb les quals també col·laborarà. Així es desprén del conveni signat amb esta associació amb l’objectiu de donar suport a la investigació i innovació en la creació digital. L’entitat pública i l’AEV treballaran per a impulsar més en concret el desenvolupament de la creació de videojocs per mitjà del treball col·laboratiu i promoure accions conjuntes.

Entre estes accions destaca la realització de tallers formatius a Las Naves –per exemple, sobre puzles, disseny conceptual d’escenaris, producció, modelatge, programació o guió en els videojocs–, en la convocatòria de tres games jams per a estudiants, en un concurs de gamedevs (desenvolupament de videojocs) adreçats als centres d’estudis, en xarrades en centres escolars per a orientar l’alumnat sobre el sector dels videojocs, en la participació i organització d’una mostra d’empreses del sector a València o en el suport a la difusió de la ja tradicional trobada de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs Games Devs Meetups.

L’acord s’allargarà durant tot este curs. El director general d’InnDEA València, Rafael Monterde, ha subratllat que este conveni «amplia encara més la ja ferma col·laboració que teníem amb l’AEV i mostra la clara aposta que mantenim pel suport a este sector, el qual, recordem, té una efervescència important a la nostra ciutat fins a convertir-la en estos moments en referent d’altres ciutats», remarca.

Destacats