Inndea València se suma també a la Setmana de la Mobilitat amb solucions innovadores

Guardar

setmana de la mobilitat
setmana de la mobilitat

Superar el repte de la mobilitat a la ciutat és una de les metes que s’ha imposat l'Ajuntament de València. En esta línia, InnDEA València s'ha sumat a la Setmana de la Mobilitat que comença demà mateix organitzant dimecres que vé, 21 de setembre a les 19.30 de la vesprada, a l’Espai Lost-Co de Russafa, l'esdeveniment de emprenedoria innovador NoMoreSuitsVite, centrat en les noves solucions als problemes associats a l'augment del trànsit urbà.

En l'esdeveniment gratuït, organitzat amb el suport de la xarxa d'emprenedors i emprenedores VIT Emprende, participaran tres startups que seran assessorades per professionals del sector. A més, el públic assistent podrà conèixer les propostes innovadores, els avanços tecnològics i les alternatives sostenibles que es presenten.

Concretament, el públic podrà conèixer la ferramenta online Planet4Bike, destinada a la promoció de l’ús quotidià de la bicicleta, i que reuneix en només un portal nombroses iniciatives al voltant del món de la bici (botigues, lloguer, tallers, restauració, tours, pàrquings, bicimissatgeries…). També es presentarà Lopifit, un nou mitjà de transport sostenible, innovador i ecològic que combina una estructura similar a la de les bicis amb cinta de caminar, aconseguint majors velocitats que amb la bici i amb menys esforç. I, finalment, es donara a conèixer la SandRoller, l'única cadira de rodes del món capaç de rodar per la sorra de la platja de forma autònoma. El seu objectiu és acabar amb la barrera que suposa la sorra de la platja, fent així platges accessibles i no excloents.

L'esdeveniment de NoMoreSuitesVite se suma a totes les accions que realitzarà el consistori i que començaran demà dimecres 14 de setembre i que finalitzaran el dijous 22. Una setmana en la qual els transports alternatius com la bicicleta, els patins i el transport públic seran els protagonistes.

El regidor d'Innovació i Vicepresident de InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que el suport municipal a esta setmana que se celebra simultàniament en moltes ciutats d'Europa pretén millorar València des de diferents angles: “Volem mostrar d’una manera lúdica els avantatges tant per al medi ambient com per a la salut d'usar altres mitjans per desplaçar-se per la ciutat, molt més sostenibles i econòmics”.

Per a la seua banda, el responsable de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha informat que com a novetat, en esta edició tindran molt de pes els barris, “per afavorir que la ciutadania opte pels transports sostenibles en els seus trasllats diaris, que en la majoria de casos només suposa desplaçar-se des del centre cap a la perifèria o viceversa”.

Arxivat a:

Destacats