InnDEA València participa esta setmana en el Smart City World Congress

InnDEA València participarà en diverses ponències sobre innovació social i participació ciutadana

Guardar

Smart City World Congress
Smart City World Congress

Una delegació de l’entitat de l’Ajuntament de València acudirà a esta cimera internacional sobre ciutats intel·ligents, que celebra la sisena edició a Barcelona des de demà fins al pròxim dijous 17 de novembre.

El Smart City Expo World Congress (SCEWC16), que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Fira Barcelona, és un esdeveniment de referència sobre ciutats intel·ligents que reunix multitud de representants públics, d’institucions, universitats, centres d’investigació, empreses i del món de l’emprenedoria. El congrés convida a reflexionar, intercanviar experiències i coneixements sobre les ciutats intel·ligents des de diverses òptiques: energia i sostenibilitat, mobilitat i transport, medi ambient i reciclatge, tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), investigació, urbanisme, etc.

El director general d’InnDEA, Rafael Monterde, assenyala que este congrés “és una oportunitat magnífica per a escoltar i veure el que es fa en altres ciutats del món, per a aprendre, agafar idees i compartir les nostres propostes que intenten fer de València una ciutat intel·ligent que millore la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”. Monterde participarà hui en la ponència “De la planificació participativa urbana a la innovació social: tornar el poder al poble”.

Demà dimecres 16, InnDEA València estarà present també en l’assemblea general de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI), que tindrà lloc en el marc del congrés, com també en la jornada organitzada per les xarxes europees de ciutats Green Digital Charter i EIP-SCC, titulada “Construint una comunitat forta de ciutats intel·ligents a Europa”. En esta jornada, València compartirà ponències amb ciutats com Rotterdam, Gant, Colònia, Viena, Sant Sebastià o Sabadell. A més, la institució pública valenciana també oferirà una ponència eixe dia titulada “Compartir i estandarditzar les dades per a millorar la innovació social i urbana a les ciutats”.

La delegació valenciana d’InnDEA aprofitarà el congrés per a mantindre reunions respecte a diverses qüestions rellevants com ara els laboratoris urbans o establir contactes i intercanviar experiències amb altres ciutats del món, així com amb entitats per al foment de la innovació social i urbana.

Destacats