InnDEA València participa en el congrés internacional de comunicacions mòbils PIMRC 2016

Guardar

Ayuntamiento_de_Valencia
Ayuntamiento_de_Valencia

InnDEA València va intervindre en el Palau de Congressos de València en una mesa redona en la què va donar a conèixer el projecte de Ciutat Intel·ligent -Smart City- i en la què van participar també empreses locals. 

Durant la seua intervenció, les tècniques d'InnDEA van explicar primer quina és la tasca de l'entitat pública i el seu paper com artífex de la innovació a la ciutat, a més de detallar l'estratègia Smart City.

Des del punt de vista tècnic, InnDEA va a donar a conéixer, a més, com funciona la Plataforma VLCI, i com l'Ajuntament de València obté des de diferents sensors -d'intensitat de trànsit, contaminació de l'aire o qualitat de l'aigua- les dades necessàries per establir indicadors que mesuren, entre d'altres paràmetres, l'eficiència dels serveis públics, la satisfacció de la ciutadania, etc.

Conjuntament amb InnDEA València, en la mesa redona van intervindre també tres empreses i startups que desenvolupen serveis d'Internet de les Coses amb aplicacions interessants per a la ciutat. És el cas de Witrac, especialitzada en tecnologies inalàmbriques de comunicació; Payin, qui elabora serveis de pagament intel·ligent; i Prodevelop, pionera en emprar tecnologia de xarxes socials per oferir informació aplicada a la ciutat. Posteriorment a la intervenció d'InnDEA València i d'estes empreses, es va obrir la mesa redona al públic assistent.

Arxivat a:

Destacats