InnDEA València participa en el Big Data Value València Summit

300 assistents procedents de la indústria, la Universitat o l’Administració pública debatran entorn a la gestió i utilització de les dades massives (big data) a Europa

Guardar

bigdata
bigdata

La Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI) acull des de este dimecres i fins el pròxim dissabte 3 de desembre el congrés Big Data Value Valencia Summit, que reunirà 300 assistents procedents de la indústria, la Universitat o l'Administració pública, entorn a la gestió i utilització de les dades massives (big data) a Europa. 

InnDEA València participarà hui en una ponència paral·lela al congrés que organitza el projecte europeu BYTE, per a mostrar a ciutats europees els avanços de València en l'aplicació de big data a l'hora d'aconseguir beneficis socials en les ciutats. 

BYTE és un projecte europeu que té com a objectiu eixe repte social de les dades massives en qüestions com la salut, el medi ambient o la concepció de ciutat intel·ligent (smart city). En el cas de València, InnDEA detallarà en la ponència de hui el funcionament de la plataforma VLCi, que es basa en components de big data i en l'anàlisi predictiu de les dades de la ciutat i de gestió dels servicis urbans, obtingudes dels indicadors de cadascun d'estos servicis.

El congrés farà èmfasi en els beneficis que aporten les dades massives  per a una gestió eficient de la ciutat, ja que estes permeten extraure conclusions de les dades que s'obtenen i prendre decisions operatives per a la planificació i redacció d'estratègies de ciutat, així com d'adequació dels servicis a la ciutadania.

En el cas de la nostra ciutat, per exemple, les dades de València es mostren en temps real en l'AppValència, i es compartixen també en el portal de transparència i de dades obertes per a la seua consulta i reutilització.

Destacats