InnDEA València obri la convocatòria del Climathon, el major concurs d'idees contra el canvi climàtic

Guardar

InnDEA València ha obert el termini per a inscriure’s en l’esdeveniment internacional Climathon i aportar idees que ajuden a reduir el consum d’energia a València. El Climathon se celebrarà el pròxim 28 d’octubre a Las Naves i es tracta d’un concurs gratuït. Les persones interessades poden inscriure’s ací: https://climathon.climate-kic.org/

El pròxim 28 d’octubre, València se suma al major repte mundial pel canvi climàtic, el concurs d’idees Climathon, en el qual participaran de manera simultània ciutats fins de 30 països i que està promogut per Climate-KIC, la major col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per a mitigar el canvi climàtic.

Conscients de la importància que té hui en dia la implicació pública i privada en la mitigació del canvi climàtic, l’Ajuntament de València, a través d’InnDEA València, ha organitzat este esdeveniment en el qual els i les participants hauran de treballar per a resoldre el repte ‘Reducció del consum d’energia a la ciutat de València’. Volem animar estudiants i professionals del sector que participen en este moviment internacional i que contribuïsquen a buscar solucions sostenibles que puguen posar-se en marxa a la ciutat”, ha explicat el regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris.

El Climathon, de caràcter gratuït i amb un aforament de 25 places, tindrà un primer premi per a l’equip guanyador basat en dos mesos de mentoració a Las Naves per a desenvolupar la idea seleccionada.

Les persones inscrites en el Climathon gaudiran durant 12 hores de l’assessorament de professionals que els guiaran durant la dinàmica de grups, formats per perfils diversos com ara desenvolupament, màrqueting i negocis, entre altres.

El jurat, que estarà format per tècnics d’InnDEA València, de l’Associació Valenciana d’Empreses del Sector de l’Energia (AVAESEN), de Climate KIC i de l’Ajuntament de València, valorarà positivament les idees que aporten caràcter innovador, que comprenguen un enfocament social i que siguen aplicables a la ciutat.

Destacats