Inndea València ha inaugurat el programa d'aprenentatge digital i talent "Factory Startup"

Guardar

Inndea
Inndea

La primera edició de «Factory Startup», impulsada per la xarxa de emprenedoria d'InnDEA València, Vit Emprén, s'ha posat en marxa el passat divendres en Les Naus amb totes les places cobertes. Es tracta d'un programa d'aprenentatge en innovació, creativitat i habilitats digitals, adreçat a aquells i aquelles que necessiten les ferramentes adequades per a la transformació digital segons la seua professió i formació. La formació estarà impartida per emprenedors i emprenedores amb una àmplia experiència i tindrà dos nivells: inicial i avançat.

Del total dels inscrits i inscrites en este curs hi ha estudiants, persones ocupades i també desocupades. Totes elles, amb perfils molt diversos i procedents d'àmbits com Belles Arts, Disseny, Informàtica, Arquitectura, Economia o Màrqueting, entre d'altres.

El programa té dos nivells, un inicial que comença esta vesprada i que té una durada de 8 setmanes i una segona fase que durarà 9 setmanes i que tindrà una perspectiva més vertical, per a aprofundir en temes com vendes, per exemple.

El curs permet dotar d'habilitats i eines digitals en innovació per a la millora laboral, ajuda en la renovació de les professions a adaptar-se a les noves tecnologies, i també oferix una visió ampliada sobre les possibilitats que té cada professió amb la innovació i la tecnologia.

El regidor d'Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha recordat que d'esta manera l'Ajuntament de València proporciona formació “perquè tots puguen accedir-hi, sense discriminar segons el nivell, ja siga primerenc o avançat. Hui en dia per a millorar la teua competitivitat, quan més competències tingues en l'àmbit digital i de les noves tecnologies, millor. En el cas de “Factory Startup” el nivell de coneixement digital de l'alumnat és major que altres programes que també hem posat ja en marxa en Les Naus, com és el cas de “Digitalitza't”, destinat a reduir la bretxa digital fonamentalment entre col·lectius que la patixen com són els xiquets i xiquetes o les persones majors”.

Arxivat a:

Destacats