InnDea València convoca una segona ronda del concurs d'idees Transition Cities 2016 dedicada a la innovació energètica

Les persones interessades podran presentar les seues propostes fins el 23 de desembre. Es destina un total de 42.000 euros per als projectes guanyadors

Guardar

Climate KLC
Climate KLC

Inndea València convoca una segona ronda del concurs d'idees Transition Cities 2016, que estarà dedicada a la innovació energètica. Este concurs, que celebrà una primera edició enguany -el passat mes de juliol- centrada en projectes que lluitaven contra el canvi climàtic, obri ara una segona ronda exclusivament per a projectes innovadors relacionats amb l'energia i que tinguen un enfocament social.

«La reducció de la pobresa energètica, l'eficiència energètica i la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera, seran els temes sobre els que hagen de girar els projectes que es presenten a este concurs, el procés de selecció del qual tindrà en compte especialment, aquells que tinguen un enfocament social i que puguen aplicar-se a la ciutat de València», ha explicat el regidor d'Innovació i vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris.

Este concurs forma part del projecte Transition Cities impulsat per Climate-KIC, iniciativa de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia que impulsa la innovació en la batalla contra el canvi climàtic. En este projecte europeu participa València junt amb les ciutats de Birmingham, Bolonya, Mòdena, Budapest, Castelló, Frankfurt i Breslavia.

El Concurs d'Idees Transition Cities 2016, segons ha explicat Peris, “és una iniciativa importantíssima en la implicació de tots i totes en la lluita contra la pobresa energètica en aquesta segona ronda del concurs, i en general també en la conscienciació de la batalla contra el canvi climàtic. Els projectes innovadors que se seleccionaran ens ajudaran a construir la nostra estratègia i a aplicar-la en la nostra ciutat».

El concurs té dos categories: “Experiment” per a projectes que desenvolupen idees innovadores completament noves; i “Service Innovation Grant” per a projectes que demostren l'aplicabilitat de la tecnologia ja existent a altres contextos, ja siguen: geogràfics, socials, econòmics, etc.

Les persones guanyadores aconseguiran el finançament per a desenvolupar els seus treballs amb pressupostos d'un màxim de 21.700€ per a la modalitat “Experiment”, i de 20.250€ per a la categoria de “Service Innovation Grant”·

Qui desitge participar en esta convocatòria, podrà trobar les bases i la sol·licitud per a presentar-se en el perfil del contractant de la pàgina web d'InnDEA.

Destacats