InnDEA València convoca hui startups d’innovació social en la trobada NoMoreSuitsVite

L’espai Loft-Co de Russafa acollirà demà, a partir de les 19.30 h, esta trobada organitzada per la xarxa d’emprenedoria d’InnDEA València, Vit Emprén

Guardar

NoMoreSuitsVite
NoMoreSuitsVite

En esta ocasió, NoMoreSuitsVite estarà dedicat a l’emprenedoria social, al treball que realitzen les startups d’innovació social, dedicades a executar projectes que satisfan necessitats socials, capaciten la ciutadania i generen noves relacions socials i nous models de col·laboració.

L’esdeveniment, que compta amb el suport de la xarxa d’emprenedors i emprenedores d’InnDEA València, Vit Emprén, començarà amb l’experiència de Cuidum, la startup que ha revolucionat l’atenció a persones majors a través d’una plataforma de recerca de professionals sanitaris. A través de Cuidum, les persones majors i dependents i les seues famílies obtenen garanties i s’humanitza el servici d’assistència.

D’altra banda, dos startups seleccionades, Cooker i Braibook, s’enfrontaran al panel de mentors i al públic assistent presentant les seues iniciatives socials. Cooker és una plataforma col·laborativa que connecta les persones a través del menjar, mentre que Braibook és un dispositiu de lectura en Braille capaç de transcriure tot document digital.

En esta 22 edició de NoMoreSuitsVite, el panel de mentors estarà compost per Asun Sanchis, Raúl Contreras i Fernando Navalón. Asun Sanchis és coordinadora general de la Fundació Social Nest, amb experiència en emprenedoria i cooperació internacional; Raúl Contreras, a més de treballar a InnDEA València, és emprenedor social d’Ashoka 2006, economista i un referent nacional en innovació social; Fernando Navalón és ambientòleg i facilitador de grups, soci i consultor de la Recovera.

NoMoreSuitsVite tornarà a reunir tot l’ecosistema emprenedor de València donant veu a este i a totes les ciutadanes i ciutadans que vulguen conéixer les propostes innovadores que es presentaran en l’esdeveniment. Esta edició serà l’última del 2016 i donarà lloc als preparatius de la gala NoMoreSuitsVite Awards, que se celebrarà el pròxim dilluns 12 de desembre a l’espai d’innovació Las Naves.

NoMoreSuitsVite rep el suport de la xarxa d’innovació en emprenedoria VIT Emprén de la Fundació InnDEA de l’Ajuntament, i està organitzat per Ixtoria.com i La Quinta Avenida, i orientat a la creació de sinergies entre tots els agents de l’ecosistema.

Destacats