InnDEA València aposta per la creació digital, i dóna suport un curs més al sector valencià dels videojocs

Guardar

Carrer_de_Xàtiva_des_de_la_plaça_de_sant_Agustí,_València
Carrer_de_Xàtiva_des_de_la_plaça_de_sant_Agustí,_València

InnDEA València aposta un any més pel suport i impuls a la creació digital valenciana. Una de les activitats que servixen d'exemple d'esta línia d'actuació és la novetat enguany d'incloure diferents elements dinamitzadors que es posaran en marxa a partir de la setmana que vé, en el marc de les trobades de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs GamesDevs Meetup València.

El dimarts 6 de setembre tindrà lloc a les 18:30 h la ja tradicional “quedada informal” de GameDevs Meetup València, una trobada mensual i gratuïta, que també se celebra a Las Naves, i que es reprén este curs per a, de nou, conéixer i intercanviar opinions amb els i les professionals de la indústria del videojoc de la nostra ciutat. GamesDevs Meetup compta amb el suport i col·laboració d’InnDEA València i de l'Associació d'Estudiants de Videojocs.

Un dia després, el 7 de setembre, el públic podrà provar en la sala Think Tank de Las Naves, durant quatre dies, la tecnologia de Realitat Virtual que utilitza una representació de les empreses valencianes de videojocs. Esta tecnologia és una de les més importants en estos moments en el món dels videojocs.

Arxivat a:

Destacats