Inndea porta a 6 entitats emprenedores i innovadores valencianes al 4YFN del Mobile World Congress

Guardar

16484933407_b373835d26_b
16484933407_b373835d26_b

El 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress és un dels esdevé/niments més importants a nivell internacional del sector de les startups. Este esdeveniment, que compleix enguany la seua quarta edició, comptarà amb la representació de més de 200 països i està consolidat com un espai de referència per a emprenedors i emprenedores, així com per a empreses emergents digitals i tecnològiques en el marc del GSMA Mobile World Congress.

La convocatòria publicada per InnDEA València, i que ha seleccionat a les sis acceleradores, «és una iniciativa que respon a la voluntat institucional per a que l'estand siga un espai que visibilitze el teixit emprenedor que València ofereix, en particular a les startups, i generar també així un reclam perquè empreses de tot el món s'instal·len i desenvolupen el seu quefer en la ciutat», explica el director d'InnDEA València, Rafael Monterde.

Estes empreses, junt amb la xarxa Vit Emprende i l'espai col·laboratiu de Las Naves, formaran part de l'estand que InnDEA València disposarà en esta fira internacional que se celebrarà a Barcelona del 27 de febrer a l'1 de març. Totes han estat escollides després d'haver participat en un concurs obert.

Les acceleradores-facilitadores escollides compleixen els requisits que es demanaven a la convocatòria, entre ells, el recolzament a la creació, acceleració i/o consolidació de startups, un compromís amb la ciutat de València, i el foment d'aspectes mediambientals i socials en l'activitat empresarial/institucional.

La Fundació Finnova, Business Boosters, Demium Startups, Big Ban Angels, la Fundació Socialnest i Plug and Play Spain visibilitzaran el teixit emprenedor de València. Junt amb elles també, com a novetat enguany, es convidarà a 10 startups de la ciutat per a que puguen visitar la fira.

Destacats