Inndea organitza una trobada sobre aplicacions i videojocs que milloren la qualitat de vida

Guardar

Hui es farà al centre Les Naus una jornada sobre “Ludificació, aplicacions educatives i professionals per al benestar de les persones” en la qual es plantejaran diferents formes d’utilitzar els videojocs per a millorar la qualitat de vida. A continuació, tindrà lloc la trobada de GameDevs, cita mensual de desenvolupadors de videojocs i professionals del sector de la creació.

La taula redona, que començarà a les 17.30 h en Les Naus, versarà sobre els beneficis que la ludificació –aplicacions de jocs– aporta en els camps en els quals s'aplica d'una manera propera, concreta i que està a l'abast de tota la ciutadania.

El director d’InnDEA València, Rafa Monterde, ha explicat que la ludificació té repercussions positives en les persones. “Quan s'han aplicat dinàmiques de jocs s'ha pogut constatar, per exemple, millores en el rendiment escolar de l'alumnat a través d’apps educatives i divertides, així com una millora en la formació del professorat”, ha assenyalat. Estos beneficis són extensibles a altres àrees com la salut, l'esport, el treball, l'art, la sostenibilitat, la integració, entre d'altres.

Per donar a conèixer algunes aplicacions concretes, InnDEA València comptarà demà amb representants de l'Escola Superior d'Art i Tecnologia (ESAT), de Universidad Europea de Valencia, de Flynns Arcade, de Florida Replay i de'l Instituto ai2 (UPV).

A continuació d'esta trobada, al pati de Les Naus tindrà lloc la cita mensual de desenvolupadors de videojocs i creació, GameDevs que compta amb el Suport de InnDEA València i d’AEV.

Destacats