InnDEA llança "Factory Startup"

El programa tracta de fomentar el talent i les habilitats digitals a València.

Guardar

0719 InnDEA - Factory Startup
0719 InnDEA - Factory Startup

La xarxa Vit Emprende, de la fundació InnDEA València, posarà en marxa la pròxima tardor en Las Naves el programa “Factory Startup” impartit per emprenedors i emprenedores amb experiència i que tindrà dos nivells, inicial i avançat. El programa, que ha sigut presentat en el primer aniversari de la #ComunidadVITe, consta de 25 places i estarà obert a persones de totes les edats.

La Fundació InnDEA València, a través de Vit Emprende, va presentar el programa “Factory Startup”, que té com a objectiu fomentar el talent i les habilitats digitals. La presentació va tenir lloc en un esdeveniment celebrat en Las Naves amb motiu del primer any de la #ComunidadVITe, comunitat d'emprenedors i emprenedores de VIT Emprende. Durant l’esdeveniment es va fer balanç de les activitats realitzades i fites aconseguides.

“Factory Startup” és un programa d'aprenentatge digital que estarà impartit per emprenedores i emprenedors amb àmplia experiència i que està dividit en dos fases. La primera fase inicial, que començarà a la tardor, té una duració de 8 setmanes i està dissenyada sobre la base dels continguts que els haguera agradat tenir en els seus inicis a emprenedors i emprenedores. La segona fase planificada amb continguts avançats, tindrà una duració de 9 setmanes i està orientada per a cinc perfils molt concrets: fundador o CEO, màrqueting, director de tecnologia o CTO, vendes i internacional. Esta fase està dirigida a professionals que tinguen inquietud per seguir aprenent i que vullguen ampliar els seus coneixements compartint  experiències.

El regidor d'Innovació i vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris, va explicar que “amb la finalitat de fomentar el talent a la ciutat, l'Ajuntament de València patrocina este programa de caràcter obert i enfocat a la ciutadania en general, sense restriccions d'edat i al qual pot accedir tothom, independentment del seu nivell”.

L'edil també ha destacat que València “té una importantíssima comunitat d'emprenedors i emprenedores innovadors i la nostra ciutat s'ha consolidat com un referent local i nacional”.

Totes aquelles persones interessades a formar part d'este programa poden apuntar-se a l’enllaç següent:

http://vitemprende.es/factorystartup/#page5

Arxivat a:

Destacats