InnDEA i Las Naves organitzen un curs gratuït de programació i robòtica per a joves

Guardar

CoderDojo_Valencia
CoderDojo_Valencia

La Fundació Inndea i Las Naves han organitzat el curs gratuït CoderDojo, dirigit a fomentar la programació i robòtica entre joves d'edats compreses entre els 7 i els 17 anys. Es tracta del primer curs que té lloc dins del programa Digitalitza't, posat en marxa per les dos institucions per a combatre l'exclusió tecnològica que patixen certs col·lectius, especialment persones majors, dones i joves.

CoderDojo és una iniciativa internacional sorgida en 2011 i actualment existixen més de 1.000 clubs repartits en més de 60 països. El treball en equip, el desenvolupament d'habilitats i l'apoderament dels jóvens en el món tecnològic són els seus pilars fonamentals.

La intenció és crear un club d'aprenentatge col·lectiu on els participants puguen conéixer gent amb els seus mateixos interessos. Al llarg del taller, professionals qualificats guiaran xiquets, xiquetes i jóvens perquè puguen desenvolupar les seues aptituds i dur a terme, d'esta manera, els seus propis projectes.

Per a això, aprendran els fonaments bàsics de la programació i el pensament estructurat, així com el maneig d'aplicacions adequades a la seua edat com Scratch, AppsBar, WiMi5, App Inventor, S4A, etc.

El taller comernçarà el pròxim 10 de setembre i tindrà lloc tots els dissabtes en Las Naves (C/ Joan Verdeguer, 16) de 17:30 a 19:00 hores, durant l'any lectiu. És completament gratuït, tan sols cal inscriure's al correu electrònic [email protected] i portar el seu propi ordinador portàtil. Si no en tenen, el centre intentarà solucionar-ho.

Arxivat a:

Destacats