In Time, l'app que informa de les zones de càrrega i descàrrega més properes

Amb aquesta app també es podrà controlar si la plaça està lliure o no

Guardar

presentacion app
presentacion app

L'empresa rotulosvalencia.com ha dissenyat una nova aplicació gratuïta que facilitarà el treball a tots els repartidors, que necessiten conéixer, de primera mà, tota la informació sobre els punts de càrrega i descàrrega tant de València, com d'altres localitats d' Espanya.

Aquesta innovadora app, que ha rebut el nombre de 'In Time: Carga y Descarga', té com a objectiu no solament ajudar als usuaris a gestionar millor el seu temps, sinó també millorar la mobilitat urbana. Però açò no és tot, ja que els usuaris podran participar activament en l'aplicació introduint noves ubicacions de càrrega i descàrrega.

València Extra ha parlat amb Sergio Paredes, coordinador del projecte, que ens ha explicat com funciona aquesta aplicació mòbil.

Com va sorgir la idea de desenvolupar l'app 'In Time'?

Tinc una empresa de rètols (rotulosvalencia.com) i, quan hem de fer qualsevol treball en valència, ho passem malament, ja que estem donant voltes cercant les càrregues i descàrregues. A més, després no pots controlar el temps que estem en aquesta plaça i l'agent tampoc sap el temps que portes aparcat. Ara, amb l'app In Time, abans d'eixir de casa veiem on volem anar i l'app ens suggereix les més properes. I, a més, sovint que ens anem acostant a la nostra destinació també podem controlar si aquesta plaça està ocupada o no, ja que quan un usuari activa el seu temporitzador per a controlar el temps permés en la plaça, està avisant a la resta d'usuaris que la plaça està ocupada (perquè es posa la icona en roig en el mapa).

Per què triar aquesta app?

És una app gratuïta que hui dia és l'única que t'ensenya on estan les zones de càrrega i descàrrega, que actualment hem picat nosaltres manualment, però que amb ajuda dels ajuntaments i dels mateixos usuaris podrem ampliar molta més informació.

Com facilitarà el treball als usuaris?

A través de l'aplicació, podrem anar directament a la plaça que necessitem sense perdre temps i amb la tranquil·litat que l'agent sap el temps que estem en la plaça, a més de la possibilitat de poder interactuar amb l'agent, ja que podem enviar a la nostra targeta una fotografia de la nostra càrrega i la direcció a la qual ens dirigim perquè,  en el cas que no complim el temps permés, siga el mateix agent de mobilitat qui valore si és necessari una sanció o no.

Com obtenir aquesta aplicació?

Ja que és una aplicació gratuïta es pot descarregar de la tenda en línia de Google Play per a terminals Android i, a partir del divendres, estarà disponible per a terminals iPhone en App Store.

Destacats