Hyperloop avança

Guardar

img_20180103115827
img_20180103115827

Hyperloop One pot ser la solució a alguns dels molts problemes que ens espera en el futur. Primer, però, estarà bé recordar de què estem parlant.

Hyperloop és un projecte ideat per l'emprenedor per antonomàsia Elon Musk -famós per crear empreses com Tesla o SpaceX- sota el paraigua de l'empresa DevLoop. Aquest projecte pretén crear un tren ultraràpid que funcione amb levitació magnètica i que llisque per túnels cilíndrics despressuritzats.

Queda clar llavors que el projecte, a més de voler oferir seguretat als passatgers, pretén fer que la mobilitat siga més neta.

Doncs bé, el tren més ràpid del planeta es troba en fase de proves i recentment ha aconseguit una nova fita, arribar a la velocitat de 387 quilòmetres hora en una prova que s'ha realitzat en el desert de Nevada.

En un comunicat de premsa, el cofundador i responsable de tecnologia de l'empresa, Josh Giegel, ha anunciat que hyperloop pot mantenir aquesta velocitat per als seus trajectes.

De la mateixa manera, la prova en qüestió, realitzada el 15 de desembre, també es va emprar per a posar a prova la cambra de descompressió de hyperloop.

Tot el que toca Musk es converteix en or, per aquest motiu no resulta difícil imaginar que en uns pocs anys hyperloop siga la manera de viatge més freqüent per a l'ésser humà.

Destacats