Galaxy Note8, una nova forma de gaudir de la connectivitat

El nou smartphone de Samsung compta amb Pantalla Infinita, un S-Pen avançat i una càmera dual

Guardar

07_galaxy_note8_r30_pen_black_hq
07_galaxy_note8_r30_pen_black_hq

El nou Galaxy Note8 ja està en el mercat i ha sigut presentat davant els mitjans de comunicació a València pel responsable de formació de producte de Samsung Espanya Luis Puchades. Este nou smartphone està pensat per a aquells usuaris que volen un poc més que cridar i usar les xarxes socials, està pensat per a les persones que volen fer grans coses. El Samsung Galaxy Note8, que ix a la venda el pròxim 15 de setembre amb un preu d'1.010.33 €, està en període de precompra i aquells que ho adquirisquen rebran de regal el nou Samsung DeX que connecta el smartphone amb un monitor, un teclat i un ratolí per a convertir-ho en un vertader PC. Perfecte per a la multitarea doncs ofereix més espai per a veure vídeos, llegir o dibuixar, el disseny està pensat tenint en compte la manera en el qual els consumidors organitzen la seua vida i es recolzen en la tecnologia per al seu dia a dia.

La Pantalla Infinita, el S Pen i la càmera són les novetats d'este Galaxy Note8. La Pantalla Infinita Quad HD+  Super AMOLED de 6,3 polzades s'adapta còmodament a la mà i permet veure més sense necessitat de fer scroll. El S Pen permet una comunicació més personal, ja que permet noves formes d'escriure, dibuixar, interactuar amb el telèfon i comunicar-se. La seua punta és més fina, amb major sensibilitat a la pressió per a deixar regna solta a la creativitat. I, finalment, Samsung també ha incorporat una càmera dual de 12MP amb estabilitzador òptic d'imatge (OIS) en la lent gran angular i en el teleobjectiu. Tot açò permet una experiència fotogràfica com mai abans, a més la funció Live Focus de Samsung Galaxy Note8 permet controlar la profunditat de camp en poder ajustar l'efecte bokeh en la manera preview i després de prendre la imatge.

Luis Puchades comentava durant la presentació i l'explicació de totes les característiques d'aquest nou Note8 que estan encantats amb els seguidors d'esta gamma. "Ens sentim molt agraïts per la passió inesgotable de la comunitat Note. Han sigut una inspiració constant per a nosaltres i hem dissenyat el nou Note per a ells. Gràcies a la Pantalla Infinita, el S Pen avançat i la potent càmera dual, Galaxy Note8 permet fer coses que mai abans s'havien cregut possibles". El Product Manager de Mobilitat de Samsung Espanya assenyalava que de la família Note "el 80% dels usuaris estan orgullosos de tenir el producte i d'ells el 70% asseguraven que era el millor telèfon que havien tingut mai". De la mateixa manera, comentava que "València era la tercera ciutat on més smartphone es venien així com que hi ha hagut un augment significatiu de les vendes en la gamma premium".

Editar documents, veure presentacions, jugar a jocs, connectar amb amics i veure contingut directament des del seu Samsung Galaxy Note8 és el que ofereixen tant el mòbil com Samsung DeX doncs atorguen una usabilitat avançada gràcies a la nova interfície que permet accedir a les aplicacions i fer diverses tasques alhora. Entre les funcionalitats i serveis estan presents com en anteriors models la resistència a l'aigua i a la pols, la càrrega ràpida sense fil, la seguretat amb l'opció d'autenticació biomètrica, incloent-hi escàner d'iris i d'empremta dactilar i un rendiment avançat.

Destacats