Facebook serà el quiosc

Guardar

img_20171108114126
img_20171108114126

Cada cert temps és freqüent trobar-se un nou anunci de Facebook sobre una nova forma de monetitzar els seus 1.000 milions d'usuaris. De moment la fórmula que millor rendiment dóna a la xarxa social de Mark Zuckerberg és la publicitària.

La nova proposta de Facebook és crear continguts de pagament per subscripció. Tal com ha explicat la xarxa social en un comunicat, en breus ha començat a posar a prova la seua secció de notícies anomenada Instant Articles. Un grup d'editors dels Estats Units i Europa de mitjans de comunicació serà l'encarregat d'aportar els continguts que apareixeran en aquesta secció de notícies. Així, els usuaris estàndard només podran veure 10 notícies de pagament, i a partir d'aquest nombre hauran de ser subscriptors per accedir a la informació.

Aquesta iniciativa en fase de proves que forma part de l'anomenat Facebook Journalism Project estarà només disponible per als sistemes operatius Android. Sens dubte aquest nou servei del gegant de les xarxes socials té molta relació amb les dures crítiques que va tenir la seua gestió de la informació durant la campanya de les eleccions presidencials als Estats Units.

De moment els noms més reputats de mitjans que participen en el projecte són The Washington Post, The Economist, La Reppublica, Le Parisien, Spiegel i The Telegraph.

Destacats