El Smart Data, clau per a millorar la gestió del talent

El programari ‘Talent’ utilitza la metodologia 9 Box Grid per a identificar el potencial en les empreses

Guardar

equipo-humano-1-1
equipo-humano-1-1

El Smart Data aporta un valor afegit al gran volum de dades que hui en dia podem obtenir en enfocar-los cap a la presa de decisions. Açò és el que aconsegueix 'Talent', el programari de gestió del talent, que contribueix a prendre decisions que repercuteixen en el bon desenvolupament de l'organització i ajuden a retenir el talent.

La plataforma, creada per l'empresa de recursos humans Equip Humà, utilitza la metodologia 9 Box Grid per a identificar eixe potencial, tan necessari en les organitzacions, que permet desenvolupar plans d'acció.

Tot això s'abordarà demà en la trobada 'Com afronteu els reptes de la gestió del talent?', organitzat per Equip Humà. La iniciativa reunirà a una desena d'empresaris en el restaurant Tavella i parlarà sobre persones, tecnologies i Smart Data.

El programari de gestió 'Talent' permet identificar el potencial i generar un mapa del talent que determina el personal clau i estableix criteris de promoció interna, plans de formació i desenvolupament. S'adapta a la filosofia i model de gestió de cada empresa.

En estar en el núvol, aquesta eina permet connectar-se des de qualsevol lloc i realitzar des de consultes i avaluacions fins a comprovar la posició d'un treballador en la graella de Gestió del Talent i veure el seu pla de carrera.

"Talent suposa un salt qualitatiu en la gestió, en estalviar temps permet dedicar menys temps a la gestió administrativa i aprofitar millor els recursos a la presa de decisions", resumeix el director general d'Equip Humà, José Enrique García.

Destacats