El Premi Instagramer Municipal 'Click al Mercat' ja ha rebut 1.100 imatges

Guardar

click-al-mercat
click-al-mercat

Un total de 1.154 imatges provinents de les dues primeres trobades Instagramer s'han generat fins ara en el concurs "Click Al Mercat", organitzat i promogut per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de València. I encara queden per comptabilitzar les instantànies de les altres dues trobades per a aficionats, que poden presentar els seus treballs fins al 21 de febrer.

En total, en la categoria Instagramer s'han inscrit més de 200 participants, que competeixen aquests dies per fer-se amb els dos premis de 500 euros, que s'emportaran les dues millors sèries fotogràfiques. Durant quatre jornades de ruta pels mercats municipals valencians, els 200 instagramers, en grups de 50 participants en cada ruta, han pogut traure diferents instantànies. Després, han publicat en el seu compte d'Instagram un màxim de 4 sèries fotogràfiques amb els hashtags del concurs.

El certamen ja s'ha tancat i serà el dia 23 de febrer quan el jurat del concurs Instagramer es reunirà per a deliberar. Serà a partir del 24 de febrer quan es donarà a conéixer un per un a través de les xarxes socials els noms dels 10 finalistes de "Click Al Mercat" Instagramer fins al 5 de març. I el 6 de març es donaran a conéixer el nom dels guanyadors.

"Tant la participació com el nombre d'instantànies han superat totes les expectatives que havíem calculat inicialment per part de la regidoria de Comerç", ha comentat Carlos Galiana, regidor de Comerç. Així, Galiana ha mostrat la seua satisfacció "perquè el certamen ha sigut un èxit des del primer moment". Totes les imatges del concurs es poden consultar en la web http://comercvlc.es/clickalmercat.

Destacats