El futur està ací: iPhone X

Replet de prestacions innovadores, com una pantalla Super Retina, sistema de càmera TrueDepth, Face ANEU i xip A11 Bionic amb motor neurona

Guardar

iphonex_front_side_flat
iphonex_front_side_flat

Apple ha anunciat aquest dimecres l'iPhone X, el futur del smartphone, amb un fantàstic disseny íntegre en vidre i una espectacular pantalla Super Retina de 5,8 polzades, xip A11 Bionic, càrrega sense fil i una càmera posterior millorada amb doble estabilització òptica d'imatge. L'iPhone X ofereix als clients una forma innovadora i segura de desbloquejar el dispositiu, autenticar-se i pagar amb Face ID, una prestació possible gràcies a la nova càmera frontal TrueDepth. L'iPhone X estarà disponible per a comanda anticipada a partir del divendres, 27 d'octubre, en més de 55 països i territoris, i en les tendes a partir del divendres, 3 de novembre.

iphonex_front_back_glass"Durant més d'una dècada, la nostra intenció ha sigut crear un iPhone que siga tot pantalla. L'iPhone X fa realitat eixa visió", ha dit Jony Ive, director de disseny d'Apple. "Amb el llançament de l'iPhone fa deu anys, revolucionem el telèfon mòbil amb Multi-Touch. L'iPhone X marca una nova era per a l'iPhone, una en la qual el dispositiu desapareix, donant pas a l'experiència."

"L'iPhone X és el futur del smartphone. Està replet d'increïbles tecnologies noves, com l'innovador sistema de càmera TrueDepth, l'espectacular pantalla Super Retina i un super ràpid xip A11 Bionic amb motor neuronal", ha assenyalat Philip Schiller, vicepresident sènior de Màrqueting Mundial d'Apple. "L'iPhone X ofereix a l'usuari experiències noves i fluides, com desbloquejar l'iPhone amb Face ID, divertir-se amb immersius jocs de realitat augmentada i compartir Animoji en Missatges. Açò marca el principi dels següents deu anys per a l'iPhone."

L'iPhone X introdueix un disseny revolucionari amb una espectacular pantalla integral que segueix amb precisió la corba del dispositiu de forma contínua fins a les elegants cantonades arredonides. El frontal i la posterior de l'iPhone X estan fabricats exclusivament amb el vidre més resistent mai usat en un smartphone en plata o grisa espacial, mentre que una banda d'acer inoxidable amb qualitat quirúrgica d'alt poliment embolica perfectament i reforça l'iPhone X. Un procés de color de set capes permet obtenir l'opacitat i els matisos cromàtics precisos en l'acabat del vidre, i una capa òptica reflectora realça la riquesa dels colors, produint un disseny tant elegant com resistent, a més de mantenir la resistència a l'aigua i la pols.

Extraordinària pantalla Super Retina

L'espectacular pantalla Super Retina de 5,8 polzades és el primer panell OLED que està a l'altura de l'iPhone, amb impressionants colors, negres intensos, una relació de contrast d'un milió a un i una àmplia compatibilitat cromàtica gràcies a la millor gestió del color a nivell del sistema de tots els smartphones. La pantalla HDR admet Dolby Vision i HDR10, que es combinen per a mostrar el contingut fotogràfic i de vídeo amb una qualitat encara més sorprenent. La incorporació de True Tone ajusta dinàmicament el balanç de blancs de la pantalla d'acord amb la llum ambiental, oferint una experiència de visualització més natural i similar al paper.

El nou disseny de iOS 11 aprofita la pantalla Super Retina i substitueix el botó d'inici amb gestos ràpids i fluids, permetent als clients moure's per l'iPhone X de forma intuïtiva i natural. Solament cal lliscar cap amunt des de la part inferior per a tornar a l'inici des de qualsevol lloc.

Face ID, un sistema d'autenticació potent i segur

Face ID revoluciona l'autenticació en l'iPhone X mitjançant un sofisticat sistema de càmera TrueDepth format per un projector de punts, una càmera d'infrarojos i un il·luminador iphonex_face_recognition_beach, i a més utilitza el xip A11 Bionic per a crear un mapa i reconéixer una cara amb precisió. Aquestes avançades tecnologies de detecció de la profunditat es combinen per a realitzar de forma segura moltes tasques, com desbloquejar l'iPhone, habilitar Apple Pay i accedir a apps protegides, per citar algunes.Face ID projecta més de 30.000 punts IR invisibles. La imatge IR i el patró de punts passen per les xarxes neuronals per a crear un model matemàtic de la cara, i les dades s'envien al Secure Enclave per a confirmar la coincidència, mentre que l'aprenentatge automàtic s'adapta als canvis físics en l'aparença que poden produir-se amb el temps. Tota la informació facial guardada es protegeix en el Secure Enclave per a mantenir un altíssim nivell de seguretat, mentre que el processament es realitza en el dispositiu, i no en el núvol, per a protegir la privadesa de l'usuari. Face ID solament desbloqueja l'iPhone X quan el client mira cap a ell, mentre que xarxes neuronals perfectament entrenades impedeixen la intrusió amb fotos o màscares.

Càmeres frontal i posterior reinventades amb Il·luminació de Retrats

iphonex_truedepth_back_cameraLa nova càmera frontal TrueDepth de set megapíxeles que fa possible Face ID inclou captura àmplia de color, estabilització automàtica d'imatge i control precís d'exposició, a més de fer fantàstics selfies amb la manera Retrate i un efecte de profunditat de camp.

L'iPhone X també inclou un nou sistema de càmera posterior de 12 megapíxels amb doble estabilització òptica d'imatge. L'obertura de ƒ/1,8 en el gran angular s'uneix a una obertura millorada de ƒ/2,4 en el teleobjectiu, la qual cosa millora la qualitat de les fotos i els vídeos. Un nou filtre de color, píxels més profunds i un processador de senyal d'imatge millorat i dissenyat per Apple proporcionen processament avançat de píxels, captura àmplia de color, enfocament automàtic més ràpid amb poca llum i millors fotos HDR. Un nou flaix True Tone amb quatre LED ofereix el doble d'uniformitat de llum i inclou Slow Sync, aconseguint una il·luminació més homogènia de fons i primers plànols.

Les càmeres de l'iPhone X s'han ajustat a mesura per a oferir l'experiència de realitat augmentada definitiva. Cada càmera s'ha calibrat de forma individual, amb nous giroscopis i acceleròmetres que proporcionen un seguiment precís del moviment. El xip A11 Bionic gestiona el rastreig mundial, el reconeixement d'escenes i gràfics increïbles a 60 f/s, mentre que el processador de senyal d'imatge fa el càlcul d'il·luminació en temps real. Amb ARKit, els desenvolupadors de iOS pot aprofitar la càmera frontal TrueDepth i les càmeres posteriors per a crear jocs i apps que ofereixen experiències increïblement immersives i fluides que van molt més enllà de la pantalla.

La nova càmera també proporciona la captura de vídeo de major qualitat mai vista en un smartphone, amb millor estabilització, vídeo 4K a fins a 60 f/s i càmera lenta 1080p a fins a 240 f/s. El codificador de vídeo dissenyat per Apple ofereix una qualitat òptima gràcies a l'anàlisi d'imatge i moviment en temps real.

La manera Retrate amb Il·luminació de Retrats de les càmeres frontal i posteriors porta a l'iPhone efectes dramàtics d'il·luminació d'estudi per a realitzar retrats espectaculars amb un subtil efecte de profunditat de camp en cinc estils d'il·luminació diferents.

Amb iOS 11, l'iPhone X admet HEIF i HEVC amb fins a dos nivells de compressió i emmagatzematge per al doble de fotos i vídeos.

Destacats