Descobreix els gadgets estrela d'aquest Nadal 2020

L'últim assistent de veu Echo, el rellotge GPS, el localitzador d'objectes o auriculars amb cancel·lació de soroll són productes molt demandats amb els quals aconseguiràs sorprendre

Guardar

Luces Navidad-5
Luces Navidad-5

El Nadal ja està a prop i és moment de comprar els últims regals als nostres familiars i amics.

No obstant això, a vegades pot resultar difícil encertar en el regal i tota idea és poca per a decidir el millor. Per això, et portem una guia amb els 10 gadgets estrela d'aquest Nadal 2020 amb els quals triomfaràs i aconseguiràs sorprendre a tot amant de la tecnologia.

Assistent de veu Echo

Echo són els dispositius que va llançar Amazon i compten amb altaveu i alguns d'ells tenen fins a pantalla.

Els assistents de veu per a la llar cada vegada són més freqüents a les nostres cases i aquest inclou diversos models amb preus accessibles.

Robot aspirador Roomba

Es tracta d'un altre dels productes més habituals en les nostres llars. Roomba és un dels robots amb més fama i amb una bona relació qualitat-preu. Els seus sensors reconeixen les àrees de major brutícia, per la qual cosa el robot neteja eixes zones en profunditat.

Patinet elèctric

És un dels vehicles més demandats per a moure's per les grans ciutats, per la qual cosa aquesta és una bona ocasió per a regalar-lo. El de Xiaomi té una autonomia de 30 quilòmetres i aconsegueix fins a 25 km/h i, a més, és plegable.

El rellotge GPS

Per a aquells apassionants del senderisme o trekking aquest és el seu perfecte regal. La marca Suunto està especialitzada en rellotges GPS per a aquestes activitats. Es poden carregar rutes de muntanya en la memòria del rellotge perquè puga guiar-nos amb ajuda del GPS. També ofereix dades com la distància recorreguda, la velocitat mitjana o el desnivell acumulat.

Auriculars amb cancel·lació de soroll

Els auriculars Bose Noise Cancelling Headphones 700 permeten gaudir de la música que desitges en absolut silenci. Integren un avançat sistema de cancel·lació de soroll, disposen de quatre micròfons de captura i aïlla la teua veu. A més, inclouen una plataforma de realitat augmentada d'àudio pionera.

Mini projector i altaveu Nebula

Permet projectar el que siga en qualsevol lloc, des d'una presentació o exposició fins a una pel·lícula. Pot projectar des d'un mòbil o un portàtil a través de Wifi, Bluetooth, un cable HDMI o un USB convencional. Ofereix imatges en alta resolució i la distància màxima de projecció és de 3 metres.

Converteix el teu mòbil en una càmera professional

És el regal perfecte tant per a aficionats de la fotografia com per a professionals. Gràcies a aquest objecte s'aconsegueix un zoom òptic de fins a x15 augments en la càmera del telèfon. També aporta un gran angular de 45% per a capturar detalls de l'entorn.

Auriculars sense fils

Els auriculars Jabra Elire són la millor alternativa als Apple Airpods tan implantats. Amb una estètica diferent, ofereixen un gran rendiment per a escoltar música sense cables durant 5 hores seguides. A més, inclouen un estoig que els permet obtenir una recàrrega de fins a 15 hores de duració.

Localitzador d'objectes

Si tens un familiar molt despistat no dubtes a regalar-li aquest localitzador d'objectes. Amb només una senzilla aplicació per al mòbil es pot localitzar qualsevol objecte, des de les claus del cotxe o de casa fins al mateix telèfon mòbil.

La revolució en mobilitat personal

Segway-Ninebot ofereix uns revolucionaris patinets elèctrics que crearan tendència. Són fàcils de dominar, molt lleugers i portàtils. Es tracta d'una evolució dels patinets tradicionals adaptats a la tecnologia elèctrica dels Hoverboard. És el regal tecnològic perfecte per als amants dels avanços en mobilitat.

 

Destacats