Converteix-te en una fallera i aconsegueix arribar a l'ofrena amb OnFalles!

Guardar

foto_nota_prensa
foto_nota_prensa

Amb motiu de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO i com a homenatge a la ciutat on viuen, el grup de desenvolupadors de videojocs valencians TerretaGames, llançarà l'1 de Març el seu joc OnFalles! Per a dispositius mòbils i plataforma Web de forma totalment gratuïta.

OnFalles! Es presenta com un projecte inspirat en videojocs de tipus plataformes. En ell, el jugador es posarà en la pell d'una fallera que ha de preparar-se per a l'ofrena. Per això, i a través de diferents nivells inspirats en les zones més conegudes de la ciutat de València, haurà d'aconseguir els objectes necessaris per a avançar en aquesta aventura fallera, salvant els diferents obstacles que es trobarà.

Amb cada nivell superat, el jugador obtindrà una puntuació amb la qual podrà comparar la seua habilitat enfront de la dels seus amics.

Amb més d'un milió i mitjà de turistes visitant la ciutat durant les falles, els seus creadors esperen aconseguir entre 100.000 i 300.000 descàrregues.

Per si açò no t'ha animat a descarregar-te OnFalles! l'estudi va a llançar un concurs a través de les seues xarxes socials, en el qual el guanyador apareixerà com un personatge 3D dins del videojoc.

OnFalles estarà disponible a partir de l'1 de Març en la PlayStore i en plataforma web.

[su_youtube_advanced url="www.youtube.com/watch?v=sZpuWOQoDb8"]

Destacats