Bilbao, Madrid i València, optaran a acollir l'edició de 2019 de 'Web Summit'

Guardar

Dublin_Web_Summit_2015
Dublin_Web_Summit_2015

Bilbao, Madrid i València són les tres ciutats espanyoles candidates per a acollir l'edició de 2019 de 'Web Summit', el major congrés tecnològic internacional, segons ha informat el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

El 'Web Summit' és un dels majors congressos de tecnologia digital del món dirigits a les startups i a la innovació oberta. Reuneix cada any a milers d'emprenedors, grans empreses, líders digitals, inversors i mitjans de comunicació dels cinc continents.

En 2017, el congrés va reunir a més de 60.000 assistents procedents de 160 països i va comptar amb la participació de més de 2.100 empreses expositores, 1.400 inversors, 1.200 portaveus i 2.600 periodistes acreditats. Va tenir un impacte econòmic d'uns 250 milions d'euros.

Les tres ciutats espanyoles competeixen amb altres sis localitats estrangeres: Londres, París, Berlín, Dubai, Hamburg i Munic. L'organització preveu donar a conéixer la ciutat triada a la fi del mes d'agost.

Després de tres anys consecutius a Lisboa, els organitzadors cerquen alternatives que donen cabuda a un congrés que "creix any a any". Albergar aquest congrés convertiria a Espanya "en una referència única mundial en noves tecnologies".

Destacats