Apple desvetla els seus nous Iphone 8, 8 plus i X Edition

A partir de les 19 hores en el Teatre Steve Jobs es presentaran els nous models del seu desè aniversari

Guardar

keynote_iphone8
keynote_iphone8

Va arribar l'esperat dia per als seguidors de la poma mossegada. Han passat 10 anys de la presentació del primer Iphone i hui Apple prepara tota una revolució amb un salt i 3 nous models. Previsiblement la signatura de la poma deixarà el distintiu de la S per a presentar el nou Iphone 8 i Iphone 8 Plus amb poques novetats. Entre elles, es troba la càrrega sense fil i millores tècniques de maquinari.

No obstant això, Apple té un as en la màniga i és que amb motiu dels 10 anys del seu producte estrella, presentarà l'Iphone X Edition, un model amb molts canvis i millores: una pantalla que ocuparà tot el mòbil, la desaparició del botó home, major bateria, desbloquege ocular i moltes més sorpreses a càrrec de la seua CEO, Tim Cook. A més, la presentació tindrà lloc en el Teatre Steve Jobs, el símbol de la companyia i el creador del mòbil més conegut del món.

Les característiques més desitjades del nou Iphone X Edition:

-Pantalla OLED de 5,8 polzades

-sense marcs i envidrat.

-Reconeixement facial, fins i tot a la nit

-Càrrega sense fil

-Càmera dual

-Moltes més sorpreses

Si en els últims anys, hem vist pocs canvis en la signatura de la poma, amb aquest iphone X Edition s'espera tota una revolució i per cert, l'estoc serà limitat. A més de la presentació dels 3 models d' Iphone, es coneixerà la tercera edició de la seua Apple Watch. Una vegada més, els fans d'Apple hauran de ser els més ràpids per a fer-se amb els nous models.i amb el cobejat i limitat Iphone X Edition.

Destacats