• Home

  • Teatre Olympia

CONEIX LA HISTÒRIA DEL TEATRE OLYMPIA, EN EL CENTRE DE VALÈNCIA

Teatre Olympia

En ple centre de la ciutat es troba el famós Teatre Olympia, un dels teatres més coneguts i visitats de València. Hui dia compta amb un espectacular aforament de 1.051 localitats. Es troba al carrer Sant Vicent, 44, una de les vies més importants i històriques de la ciutat, just al costat de l’Ajuntament.

Les portes del Teatre Olympia es van obrir per primera vegada el 10 de novembre de 1915, amb una representació del Barber de Sevilla. En els seus inicis, va tindre l’honor de rebre en el seu escenari les actuacions d’algunes de les millors companyies del moment, com el cas de María Guerrero, Enrique Borrás o Catalina Bárcena. No obstant això, a partir de 1924 va ser usat com a sala de cinema durant més de 50 anys. Va ser en 1984 quan es va recuperar el seu primer ús, i fins ara.

El Teatre Olympia és gestionat per la companyia Olympia Metropolitana S.A., que també s’encarrega d’altres espais teatrals com la programació del teatre Apol·lo de Barcelona, o de la gestió de la Llibreria Li a Madrid. A més, ha sigut la productora d’espectacles del nivell de “La tentación vive arriba” “Nadie es perfecto” o “La Extraña Pareja”.

En qualsevol temporada es pot gaudir d’una programació per a tots els gustos, amb obres clàssiques, musicals o monòlegs. Els musicals són una part important de l’oferta teatral de l’Olympia, per la qual cosa pot presumir d’haver sigut escenari d’espectacles com “Jekyll i Hyde, el Musical” o l’estrena a València de “La Lamada” o “El Guardaespaldas”, un dels espectacles més esperats. També inclou en la seua programació obres clàssiques, com “El Cascanueces”.

L’horari de taquilla, a pesar que totes les entrades es poden adquirir també per internet, és de dimarts a diumenge a les vesprades, de 17 a 21 hores. A més, mitja hora abans de cada funció, s’obriran les taquilles per a donar prioritat a la venda d’aqueix espectacle.

​​​​​​​

El més llegit