• Home

  • Teatre Flumen

Coneix el Teatre Flumen, tot un referent cultural valencià

teatro flumen

El Teatre Flumen de València es tracta d’un xicotet espai situat molt prop del centre, al costat de Nuevo Centro i l’IVAM, al carrer Gregorio Gea, 15. Hui dia, aquesta sala s’especialitza en comèdies, monòlegs, espectacles de màgia i musicals, encara que en la seua inauguració va ser una sala de cinema.

L’emblemàtic Flumen ha passat per moltes temporades, des de 1959 quan va començar com a sala de cinema de sessió contínua. Més endavant, va ser una sala d’Art i Assaig, i en la seua última etapa fins a 2007 una terrassa d’estiu. A partir de llavors, va cessar la seua activitat fins al 2010.

obra flumen

Ja fa una dècada que el Teatre Flumen va nàixer tal com el coneixem hui. La reforma va ser l’any 2010, quan es va convertir en el teatre de continguts variats que coneixem hui dia. En la seua programació compta amb propostes de xicotet i gran format, per a públic familiar o adult. Aquesta temporada celebra els seus 60 anys, amb nous i renovats escenari, pati de butaques i decorats. Les reformes van finalitzar aquest estiu de 2019, quan es va reobrir amb una nova programació d’allò més interessant.

Actualment, la taquilla del Flumen obri les seues portes de dijous a diumenge de 17 a 20 hores. No obstant això, en els mesos d’estiu obri a partir de les 21 com a terrassa d’estiu.

La millor programació per a tots els públics

En aquesta nova etapa, el Teatre Flumen busca convertir-se en un referent cultural a la ciutat de València i entrar de ple en el seu panorama escènic. Compta amb un aforament per a 400 persones, convertint-lo en un espai íntim i molt especial per a les obres que tenen lloc en ell. La proximitat entre els creadors i el públic és un element fonamental del Flumen, i la seua marca d’identitat.

Els espectacles musicals i les actuacions humorístiques són part de l’essència del Teatre Flumen. Malgrat les xicotetes dimensions i la recent reobertura, aquest Teatre pot presumir d’una programació de qualitat i variada, amb els preus més baixos i per a tots els públics. Una visita en família al Teatre, és una manera de realitzar una activitat diferent, divertida i molt cultural. Es poden comprar les entrades amb tota facilitat en taquilla o a través d’internet, i compta amb cafeteria i espais adaptats per a persones amb discapacitat.

El més llegit