Una xiqueta i tres policies, entre els set ferits en un incendi a Torrent

El foc es va originar cap a les 23.30 hores en una casa del carrer Germanies de la ciutat de Torrent

Guardar

Arxiu: Els bombers treballen en un incendi en un edifici de Torrent
Arxiu: Els bombers treballen en un incendi en un edifici de Torrent

La localitat de Torrent ha viscut, aquesta passada nit, un incendi en un bloc de cases que ha obligat a mobilitzar a diverses dotacions de bombers i en el qual diverses persones han resultat ferides de diferent consideració, totes per inhalació de fum. Concretament, tal com ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), han sigut set les persones que han resultat ferides, entre les quals figura una xiqueta i tres agents de policia local.

El foc es va originar al voltant de les 23.30 hores en una casa del carrer Germanies de la ciutat de Torrent. L'incendi, tal com s'ha assenyalat des del Consorci de Bombers, ha cremat un pis en la segona planta de l'edifici i el fum ha afectat a tot el bloc.

En l'operatiu per a sufocar l'incendi van intervenir cinc dotacions de bombers de Torrent, Paterna, Catarroja, el sergent i l'oficial de guàrdia.

Fins a la zona es van desplaçar dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB), una ambulància convencional i equip mèdic d'Atenció Primària. Els serveis sanitaris van assistir per inhalació de fum a quatre veïns de l'edifici d'habitatges: una xiqueta de 14 anys, una dona de 44 anys i dos homes de 48 i 85 anys van ser traslladats en una de les unitats SVB i en l'ambulància convencional a l'Hospital General Universitari de València.

D'altra banda, tres agents de la policia local van ser atesos també per inhalació de fum i es van traslladar pels seus mitjans a un centre sanitari.

Els bombers van extingir el foc i van finalitzar els treballs de revisió de tot l'edifici prop de la 1 de la matinada.

Destacats