El vent tomba el mur de la piscina de Benimàmet

La piscina de Benimàmet ha sigut desallotjada després de la caiguda del mur provocada pel fort vent

Guardar

Estat de la piscina de Benimàmet després de la caiguda del mur pel fort vent
Estat de la piscina de Benimàmet després de la caiguda del mur pel fort vent

La piscina coberta del poliesportiu de Benimàmet, a València, ha sigut desallotjada a causa de la caiguda de part del mur amb cristalls, un incident provocat per les intenses ratxes de vent que estan afectant la ciutat aquest dijous. Afortunadament, no s'han reportat ferits com a resultat d'aquest succés, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències.

Les fortes ratxes de vent que han estat assotant València i els seus voltants durant el dia de hui han generat desenes d'incidents en tota la província. L'incident en el poliesportiu de Benimàmet és un dels exemples dels danys causats pel clima advers.

El Centre de Coordinació d'Emergències ha estat treballant per a garantir la seguretat dels ciutadans i coordinar les accions necessàries en resposta a les condicions climàtiques desafiadores. S'ha destacat la importància de mantindre's informat sobre les actualitzacions i advertiments emesos per les autoritats per a prendre les precaucions necessàries enmig d'aquestes condicions meteorològiques adverses.

Destacats