El vent no cessa a la Comunitat Valenciana i continuarà present el cap de setmana

L'Aemet preveu ratxes de vent molt fortes per a aquesta jornada de dissabte que podrà estar acompanyat de precipitacions febles

Guardar

El viento no cesa en la Comunitat Valenciana y seguirá presente el fin de semana
El viento no cesa en la Comunitat Valenciana y seguirá presente el fin de semana

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), ha previst per a aquest cap de setmana ratxes de vent molt fortes de l'oest i sud-oest a l'interior de la província a la vesprada, que podrà estar acompanyat de precipitacions febles. La borrasca 'Ciarán' segueix colpejant al territori valencià, deixant al vent com a principal protagonista en els carrers.

En trets generals, el cel romandrà poc ennuvolat en el terç sud, mentre que en la resta del territori sí que apareixeran núvols poblats, podent deixar precipitacions febles a l'interior, així com en certes zones del litoral de forma aïllada. El vent bufarà de moderat a fort en l'oest i sud-oest amb ratxes molt fortes a l'interior segons vagen passant les hores i s'acoste la vesprada.

Les previsions pel vent i temperatures han obligat a suspendre esdeveniments, classes, zones recreatives, trobades esportives i han complicat tasques com l'extinció de l'incendi a Montitxelvo, entre altres, i es perllongaran durant tot el cap de setmana.

Les temperatures s'incrementaran lleugerament i per províncies, Castelló tindrà unes màximes de 24 graus en la capital, 23º a Vinaròs i la Vall d'Uixó i 18º en la localitat de Morella. Quant a les mínimes, també es registraran en la localitat morellana amb 8 graus de temperatura i oscil·laran entre els 14º que podran arribar a Castelló de la Plana.

València marcarà uns 25 graus de màxima a Gandia, 24º a València, 22º a Ontinyent i 17º a Requena. Les mínimes arribaran també a Gandia i la capital amb 16 graus i de 9º a Requena.

Per la seua banda, Alacant anotarà unes màximes de 26 graus a Elx i Oriola, i algunes localitats com Dénia i Alacant arribaran als 24º. Les mínimes es registraran a Alcoi i la capital alacantina i rondaran entre els 11º i els 16º.

Respecte al nivell de preemergencia per risc d'incendis forestals, per a aquest dissabte serà extrem en tota la Comunitat Valenciana, segons informa el '112 CV'.

Destacats