Una turista britànica es queixa que un hotel de Benidorm estava "ple de turistes espanyols"

Guardar

turismo
turismo

Una turista britànica de 81 anys que es va allotjar en un hotel de Benidorm ha demanat que la companyia Thomas Cook -amb la qual va viatjar- li retorne els diners o li pague altres vacances després que la seua estada en la ciutat alacantina quedara "arruïnada" perquè el seu hotel estava "ple d'espanyols" que li "posaven molt nerviosa" perquè eren "molt grollers".

"Per què no poden els espanyols marxar a un altre costat per a les seues vacances?", es pregunta Freda Jackson en una publicació del periòdic 'Lancashire Telegraph' de la qual s'han fet ressò diversos mitjans britànics.

Així, la turista es queixa que "una vegada un tipus espanyol" quasi li tira i "va passar sense disculpar-se". "L'entreteniment de l'hotel estava completament centrat i pensat en els espanyols", es queixa la dona, qui considera que l'agència de viatges li ha "malvenut" i "arruïnat" les vacances.

"Mai m'he queixat d'unes vacances, però això va ser un desastre de principi a fi", ha assenyalat Jackson, qui també ha explicat a Lancashire Telegraph que ella i el seu acompanyant de 61 anys van pagar 1.133 lliures pel viatge (uns 1.270 euros) que van pagar de les seues pensions, la qual cosa va ser "un esforç" perquè les vacances quedaren "arruïnades". "Vaig plorar al final", ha assegurat.

A més, Jackson ha denunciat que la companyia amb la qual van preparar el viatge "no els va informar" que les dates s'havien canviat, i que es van adonar "sis dies abans" que començaren les vacances. Així mateix, s'ha queixat que l'empresa les va situar en un hotel que estava en una muntanya, quan havien demanat "alguna cosa pla" perquè ambdues tenen "problemes de mobilitat".

Destacats